Nyitólap

Klubháló válogatása

Képválogatás a Klubháló múltjából

dr. Bárdos Judit válogatása

Klubhálózat aktuális

2019.december 11.
Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek - egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.
2019.december 10.
2019.december 9.
A Független Előadóművészeti Szövetség petíciója
2019.december 6.

Vélemények

Nemzetközi sajtószemle, 2019. december 14.
2019.december 15.
Az 1970-es évek közepén a Római Klub jelentése - „The Limits to Growth” (A növekedés határai) - azzal szembesítette több millió olvasóját, hogy a világ 2035-2050 között katasztrofális válsággal kényszerül szembenézni.
2019.december 15.
Becsó Zsolt országgyűlési képviselő állítja, nem tulajdonos, pedig minden hivatalos irat szerint az. A hotelt bezárták, de most pénzbírságot is kapott.
2019.december 15.
Az Economist nevű gazdasági hetilap 1986 óta használja a Big Mac indexet a különböző országok árszínvonalának összehasonlítására. A Big Mac ugyanazokból az alapanyagokból tevődik össze 160 országban, viszont eltérő az ára, így sajátos képet ad az adott ország árairól, sőt, akár az adott deviza alul- vagy felülértékeltségéről.
2019.december 15.
Az évnek ezekben a napjaiban jelennek meg a leggyakrabban a pánikvásárlók az elektronikus eszköz boltokban. Ezért összegyűjtöttük, mi történt idén a legfontosabb otthoni elektronikai eszközök piacain, és annak is utánajártunk, mire érdemes figyelni az adott eszköz vásárlásakor. Idén megjelent az első összehajtható okostelefon, a legnagyobb kínai mobilgyártó az amerikai szankciók ellenére is növelte eladásait, az Intel nem tud elég processzort gyártani, az okosórák pedig már EKG-mérést is tudnak végezni.
2019.december 15.
Szerinte elfogadhatatlan, hogy a Katonában kipattant zaklatási ügynek nincs következménye az igazgatóra nézve.
2019.december 15.
A Hír TV pénteki esti műsorában indokolta a héten elfogadott kulturális törvénycsomagot a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője, írja a 444.
2019.december 15.
Frissítés: Gréczy Zsolt pert kezdeményez megrágalmazása miatt. Az Indexnek reagálva árnyaltabb kép rajzolódik ki a történetről.
2019.december 13.

Hírek Budapestről

Régmúlt korok kavalkádja, a békés mindennapok és drámai történések nyomai kerültek elő a Budai Irgalmasrendi Kórház udvarán folytatott feltárás során – írja a regeszet.aquincum.hu oldalra Fényes Gabriella, a Budapesti Történeti Múzeum régésze. Az ő írását közöljük a kutatásról. Rejtélyes gyilkosság a középkori Budán?
2019.december 15.
A Prima Primissima Díj egyet jelent a kiemelkedő teljesítmények elismerésével. Idén a fővárosi sportélet két meghatározó személyisége, Kotsis Attiláné és dr. Kamuti Jenő, olimpiai ezüstérmes vívó került a jelöltek listájára. Korábban mindketten átvehették már a Papp László Budapest- sportdíjat.
2019.december 15.