Városházi Esték meghívó - 2019. január 23., 18 óra

Napjaink politikai és közéleti életének egyik legrosszabb jelzése, hogy egyre kevesebb a közösségi élményteremtés köré szerveződő program. Így egyre kevesebb az értelmiségi, közösségi és közéleti műhely. Az olyan események is egyre ritkábbak, amelyeken őszintén, nyíltan fejthetjük ki véleményünket, cserélhetjük ki javaslatainkat vagy ütköztethetjük az álláspontunkat.

Az újonnan, január 23-án, szerdán este 18 órakor a XV. kerületben induló VÁROSHÁZI ESTÉK rendezvénysorozatunkkal pont ezen a helyzeten kívánunk változtatni. Az a célunk, hogy programjainkat a közösségi élményteremtés köré csoportosítva nyíltan és őszintén beszélhessünk a politika, a kultúra és a közélet kérdéseiről.

Hisszük, hogy a Rákospalotán, Pestújhelyen, Újpalotán újdonságnak számító programsorozatunk jó lehetőséget teremt egy új műhely kialakulására, serkenti az állampolgárok közélet iránti érdeklődését, és biztosítja az együttgondolkodást is.

A mellékelt meghívóval várunk minden érdeklődőt egy hét múlva, január 23-án, szerdán este 18 órakor az első Városházi Esték rendezvényen a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében (H-1153 Budapest, Bocskai utca 1-3.), amelyen az elmúlt 8 év gazdaság- és bérpolitikájáról beszélgetünk ANDOR LÁSZLÓ, volt uniós biztossal, valamint POGÁTSA ZOLTÁN, szociológus-közgazdásszal. A moderátor: Kiss Ambrus, a Policy Agenda Kutatóintézet vezetője lesz.

Tisztelettel,

Németh Angéla
polgármester

 

cikkfeltöltő: 
GB