Találkozzunk szombaton a tüntetésen!

Kedves Barátom!

 

            Az elmúlt hetek tüntetéssorozata most szombaton folytatódik. A rabszolgatörvény végre felébresztette azt az ellenállást, amelyben az ellenzéki pártok, a szakszervezetek és a civilek együtt, közös erővel lázadnak az Orbán-rendszer ellen. Ez a tüntetés most már országos lesz, Budapest mellett tucatnyi vidéki városban fognak utcára vonulni a lázadó magyarok. Tegyük meg mi is, ami tőlünk telik!

 

Találkozzunk január 19-én, most szombaton délután 15 órától Budapesten, a Clark Ádám téren, a Lánchíd budai hídfőjénél az “Álljon le az ország!” nevű tüntetésen!

 

            Mutassuk meg minél többen a hatalomnak, hogy az európai magyarok szabad emberek, nem pedig rabszolgák; mutassuk meg, hogy 2019 az ellenállás éve lesz! Ha ott leszel, azt az alábbi linken tudod jelezni:

 

https://www.facebook.com/events/2146611145652840/

 

            Ha pedig van autód és a tüntetésnél is többet szeretnél tenni, akkor ajánlom figyelmedbe Varju László, újpesti országgyűlési képviselőnk félpályás útlezárását! Csatlakozz Te is a forgalomlassító autósokhoz szombaton 12 órától az Újpesti Piac szabadtéri parkolójában és még a délutáni tüntetésre is odaérsz! Ha ott leszel, azt itt tudod jelezni:

 

https://www.facebook.com/events/2288346894511715/

 

Számítok Rád! 

 

 

Barátsággal

            Gyurcsány Ferenc 

 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB