Történelmi lépés részese vasárnap a Rex Kutyaotthon

A Rex Kutyaotthon Alapítvány jótékonysági adománygyűjtésével startol el itthon december 12-én az élő értékesítés technológiája, egy magyar startupnak köszönhetően.

https://infostart.hu/belfold/2021/12/12/tortenelmi-lepes-reszese-vasarna...

Történelmi lépés részese vasárnap a Rex Kutyaotthon

Világszerte nagy divattá válik az úgynevezett live stream, vagyis az élő közvetítés mintájára megszervezett vásárlás, a live stream shopping. "Mi most adakozási lehetőséget kínálunk - ez Magyarországon tudomásom szerint az első ilyen próbálkozás, és nagy izgalommal állunk mi is előtte" - mondta az InfoRádióban Király Péter, a Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója.

December 12-én, vasárnap 14 órától az alapítvány kéthektáros területén lévő oktató szobában számos négylábú fog majd bemutatkozni a kamera előtt, illetőleg a szervezet is bemutatja tevékenységét és programjait. Az online közvetítést nézők pedig adakozni tudnak, különböző lehetőségek kínálkoznak majd erre.

Az örökbefogadásra váró kutyákat lehet támogatni például állatorvosi kezeléssel, állateledelt lehet nekik vásárolni vagy a kozmetikai ellátásukhoz, adott esetben a rehabilitációjukhoz lehet hozzájárulni anyagilag - mondta a szakember.

A további lehetőségekről szóló teljes interjút alább meghallgathatják.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.