Szombaton kerüld el a Hősök tere - Dózsa György út környékét! Lezárják!

(forrás: BKK)

Szombaton rendezvény miatt zárva lesz a Hősök tere, a Kós Károly sétány, valamint a Dózsa György út a Városligeti fasor és Podmaniczky utca között, akárcsak az Állatkerti körút a Gundel Károly út és a Hősök tere között - írja a BKK.

  • 9:50 és a 13:40 között a 105-ös autóbusz a Podmaniczky utcán át közlekedik, nem érinti a Deák Ferenc tér és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat.
  • 10 és 12 óra között a 70-es és a 78-as trolibusz az Erzsébet királyné útja, aluljáró, illetve a Keleti pályaudvar és az Akácfa utca között közlekedik.
  • 12 és 13 óra között a 4-6-os villamos a Blaha Lujza tér és az Oktogon között nem jár. A 73-as trolibusz nem közlekedik. A 76-os trolibusz a Jászai Mari tér és a Lehel tér, valamint a Keleti pályaudvar és a Károly körút (Astoria) között viszi az utasokat.
  • 13 órától 13:40-ig a 75-ös trolibusz a Hermina út át közlekedik, nem érinti a Stefánia út/Thököly út és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat. A 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz szintén módosított útvonalon jár, a Hősök tere és a Vágány utca/Róbert Károly körút, valamint a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállóhelyet nem érinti.