Sok szeretettel várunk július 18-án, jövő hét szombaton 18 órától a Szabadság téren

Kérjük, olvasd el múlt heti levelünket, és továbbítsd ismerőseidnek: 

Az augusztus 20-i tűzijáték eltörléséért indított petíció valósággal berobbant a közbeszédbe, és pár héten belül az aHang történetének második legtámogatottabb kampányává nőtte ki magát! Ez alatt a rövid idő alatt több tucat cikk született, számos közkedvelt közéleti személyiség fejezte ki támogatását, és sok-sok ezer megosztás és pozitív hozzászólás érkezett. 

Már több mint 90 000-en mondunk nemet a grandiózus augusztus 20-i tűzijátékra!

Több milliárd forint elégetése, házi kedvencek és vadon élő állatok testi épségének veszélyeztetése mindannyiunk felelőssége. Most arra szeretnénk kérni, hogy mutassuk meg a nyilvános tiltakozás erejét; ha módodban áll, kérünk támogasd az elmúlt hetekben előkészített látványos, figyelemfelkeltő, egyben természet, állat- és pénztárcabarát alternatív augusztus 20-i akció megvalósulását!

 

Beszállok!


Sok szeretettel várunk július 18-án, jövő hét szombaton 18 órától a Szabadság téren : beszélgess állatvédő csoportokkal, csodáld meg a zsonglőrbemutatót és természetesen gyerekprogramokkal is készülünk .
21 órától pedig a fényfestés technika segítségével lenyűgöző grafikákkal és zenével fogjuk megtölteni a teret!

 

A kreatív szakemberek többsége lelkes támogatója a kampánynak, így amit csak lehet, önkéntes alapon vállalnak, viszont a környezetbarát anyagokból készült grafikai anyagokra, hirdetésre és legfőképp a technikai eszközökre 1 000 000 forintra van szükségünk.

Mutassuk meg, hogy milyen egy 21. századi állami ünnepség, amely környezetbarát, szemet gyönyörködtető, az állatok nyugalmát és minden ember örömét szolgálja!

 

Megmutatom!

Soknak tűnhet az egy millió forint, de ez az összeg eltörpül a tűzijáték költségei mellett: a kormány az idei grandiózus pénzégetésre és a hozzá kapcsolódó eseményekre mintegy 10 milliárd forintot különített el.

Az aHang mögött nem állnak oligarchák, politikai pártok vagy multinacionális cégek. Kampányaink minden lépését csak közösségi adakozásból tudjuk finanszírozni, ez függetlenségünk záloga.

Ha teheted, kérünk, segíts nekünk pár ezer forinttal, hogy bemutassuk: tűzijáték nélkül tudjuk igazán méltó módon megünnepelni államalapításunk ünnepét.

Köszönettel:

Az aHang csapata

[1] Az esemény oldala: https://szabad.ahang.hu/events/alternativ-augusztus-20-i-akcio

Ui.: Az anyagi támogatást sosem azoktól várjuk, akik maguk sem engedhetik meg. Arra kérünk, hogy ha ez most nem fér bele, továbbítsd ezt a levelet ismerőseidnek, és gyere el a Szabadság térre július 18-án este!

 

 

 

Ha bármi kérdésed van, válaszolj közvetlenül erre az email-re, vagy írj a mienk@ahang.hu email címre.

A levél küldője:
Magyarhang Nonprofit Kft.
1071 Budapest, Damjanich u. 52.

cikkfeltöltő: 
GB