Rabosítják Lázár Jánost? – Vád közösség elleni izgatás

https://varosikurir.hu/rabositjak-lazar-janost-vad-kozosseg-elleni-izgatas/

Komjáthí Imre

 

Komjáthi Imre,  a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesület elnöke, a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke, akinek munkásságával mi is sokszor, legutóbb szerdán  hajnalban foglalkoztunk, napközben feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ellen.

„A kormányban kevesebb szeretet van mint a veszett kutyában”

“Egyszer és mindenkorra vegye tudomásul minden kormánypolitikus, hogy a legelesettebb, legkiszolgáltatottabb emberek Magyarországon, nem a kapcarongyuk, nem a lábtörlőjük. Nyíljon fel végre az emberek szeme, hogy a magát kereszténynek valló kormányban kevesebb szeretet van, mint a veszett kutyában.”

A vád közösség elleni izgatás

A Közmunkás Szakszervezet társelnöke kemény szavakkal ostorozta a főminisztert:
“Lázár János nem először tett nagyúri gőggel kijelentést a szegény emberekről, akik tőle jóval kevesebből kell, hogy megéljenek, akik kiszolgáltatottak a helyi kiskirályoknak, akik annyit érnek, amennyijük van.”

 

Komjáthi átadta a feljelentését a Legfőbb Ügyészség illetékesének, majd így beszélt a Városi Kurír munkatársának.:

“Lázár János kancelláriaminiszter ellen közösség elleni uszításért tettem feljelentést. Egyszerűen tűrhetetlen, és ha valaminek megállt kell parancsolni az  az, hogy egy kormánytag a magyar emberekről így beszéljen. Egy normális országban, az első számú vezető nem egy keresztapa. Normálisan működő országban egy felelős beosztásban levő politikus, az nem beszélhet így, 160-180 ezer emberről. Nem tolvajozhat le egy társadalmi réteget.”

https://www.youtube.com/watch?v=hDqLIhbrDg4

cikkfeltöltő: 
GB