Pegasus - egy aljas betörésről...

Egészen elképesztő botrány van kibontakozóban Magyarországon. Azt nem mondanánk, hogy hihetetlen, szavakat azonban nehéz találni rá. Magyarország kormánya nagy valószínűséggel saját, teljesen ártatlan állampolgárait terroristaként kezelte, s a létező legaljasabb módszerekkel figyeltethette meg őket. Betörve ezzel személyes szférájukba, magánügyeikbe, családtagjaik, szeretteik, munkatársaik magánéletébe is.

Ehhez egy Pegasus nevezetű kémszofvtert használhatott, egy olyan izraeli cég fejlesztését, melyet csak kormányok használhatnak, vásárolhatnak meg az izraeli védelmi minisztérium engedélyével. A megfigyelt személyek listája folyamatosan bővül, újabb és újabb nevek kerülnek nyilvánosságra. (További részletek itt: https://telex.hu/direkt36/2021/07/18/leleplezodott-egy-durva-izraeli-kemfegyver-az-orban-kormany-kritikusait-es-magyar-ujsagirokat-is-celba-vettek-vele)

Miért fogalmazunk egyelőre feltételes módban? Azért, mert a magyar kormány, vagyis a Fidesz lapít ebben az ügyben, megpróbálja elbagatellizálni az újkori magyar demokrácia egyik eddigi legnagyobb botrányát. Ez most nem sikerülhet nekik, ehhez azonban neked is segítened kell! Első körben arra kérünk, hogy követeld velünk együtt a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagjaitól, hogy azonnal mondjanak igent a nemzetbiztonsági bizottság összehívására.

 

Követelem!

 

Hogy miért? 

Mert ez a munkájuk. Egy ekkora horderejű ügyben képesek azt mondani a bizottság fideszes tagjai, hogy nincs itt semmi látnivaló. Most őszintén, mit képzelnek magukról ezek az emberek? Mennyivel tudnak még lejjebb és lejjebb menni? 

A bizottság ellenzéki tagjai - Stummer János, Molnár Zsolt és Ungár Péter - már tegnap kezdeményezték az ülés összehívását, azonban a Fidesz-KDNP-s többség, élükön Halász János alelnökkel azt mondja, csak "politikai hangulatkeltés" zajlik. Nevetséges, vagyis inkább borzasztó és a hideg ráz ki minden jó érzésű embert ezektől a válaszoktól, reakcióktól. Teljesen hülyének néznek minket, ennyi. 

 

Nem vagyok hülye!

 

Arra kérünk, ha egyetértesz azzal, hogy azonnal válaszokat kell kapni minden magyar polgárnak ezzel az üggyel kapcsolatban, akkor első lépésként írd alá ezt a petíciót:

 

Aláírom, nem félek!

 

Köszönettel,

az aHang teljes csapata

Ui.: Ha nem jelenik meg a levélben a piros gomb, a petíciót ezen a linken tudod aláírni: https://szabad.ahang.hu/petitions/folytasson-le-tenymegallapito-vizsgalatot-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-a-pegasus-ugyben

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.
Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.
2021.november 11.
Megnyílt az út az előtt, hogy a kormány úgynevezett "gyermekvédelmi" népszavazási kérdéseiről a jövő tavaszi országgyűlési választásokkal egy napon dönthessenek a választók.
2021.november 10.
Az előválasztás megítélésének döntő, történelmi szempontja az lesz, hogy végül sikerül-e a segítségével a Fidesz rendszerét lebontani. Ez még előttünk áll, vannak rá biztató jelek, de sokakban kétségek is.
2021.november 7.
Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.