Papp Réka Kinga: Szobafogság - élő adás

Kedves Spinoza-barát!

Ma este lett volna Papp Réka Kinga előadása a Spinozában. Azonban stand-up és közös összejövetel helyett, most ülve és otthon maradunk, de így is élvezhetjük az előadást:

"Standup helyett ülünk a seggünkön: kijárási tilalom idején színházba se lehet menni, ezért PRK az otthonról dolgozás és otthoni oktatás szépségeiről, valamint egyre növekvő statáriális neurózisáról (karanténitisz) mesél online, amihez a nézők is hozzászólhatnak levélben, kommentben, vagy akár betelefonálással."

A regisztrálás menete:
1. Az előadásra itt lehet regisztrálni: https://www.crowdcast.io/e/mplcvn4c/register
2. "Regisztrálok az élő adásra" gomb megnyomása után felugrik egy ablak, "join event" felirattal. Adja meg e-mail címét, majd egy Ön által kitalált felhasználói nevet.
3. A jelentkezésről kap egy e-mailt, mellyel igazolja vissza e-mail címét.

Belépő helyett akinek van miből, az támogassa legalább a jegy árával, 2500 forinttal (vagy akár milliárdokkal!) az Utcáról a Lakásba Egyesületet, akiknek célja, hogy minél több közterületen élő hajléktalan ember költözhessen szociális bérlakásba.
https://utcarollakasba.hu/tamogass/
A közleménybe írja bele: #szobafogsag

Az előadásig pedig írja meg, min bosszankodik a kijárási tilalom alatt a produkcio@papprekakinga.hu címre! A közleménybe itt is írja bele: #szobafogság

Jó szórakozást!

Spinoza Színház

cikkfeltöltő: 
GB