Oszd meg és uralkodj! aHang!

Hasít az otthonaápolás munkaviszonyként való elirmeréséért folytatott kampány, már 28000-en vagyunk!!! Ez az, mindjárt elérjük a 30000-et, és meg sem állunk a 45000-ig! Írjátok alá és osszátok minden lehetséges csatornán: https://terjed.ahang.hu/campaigns/apolasidij

Tudtad, hogy az aHang platformhoz már több mint 60000 ember (hatvanezer!) csatlakozott?

Facebook oldalunkat pedig már több mint 5000-en kedvelik!

 

Te köztük vagy? Ha nem, kérlek kedveld az oldalunkat és ha nem nagy fáradság, ajánld az ismerőseidnek is a jobb oldali oszlopban:

Kedvelem!

 

 

Miért?

Ha követed az oldalt, azonnal értesülhetsz a fejleményekről, kampányainkkal kapcsolatos történetekről, egyeztetésekről, demonstrációkról. Az aHang mellett olyan emberek, szervezetek történeteit, küzdelmeit igyekszünk bemutatni, akiknek munkája nélkülözhetetlen az érdekérvényesítésben, nyomásgyakorlásban, abban, hogy egy élhető országot teremtsünk magunknak.

A közösségi média elengedhetetlen eszköze manapság a döntéshozókra, vállalatokra való nyomásgyakorlásnak. A facebookon történő megosztások tízezrei nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az ápolási díjat érintő kampányunkban partnerünket behívták egy minisztériumi egyeztetésre. A pozsonyi úti fákkal kapcsolatos sikeres kampányunkban szintén sokat segítettek azok az emberek, akik megosztották a hírt.

Annyi minden történik napról napra éppen futó ügyeinkben, hogy nem akarunk minden egyes hírről e-mailben értesíteni mindenkit, mivel akkor tele lenne a postaláda a mi e-mailjeinkkel… Ha követed, kedveled az oldalunkat, akkor Te magadat döntheted el, milyen részletesen szeretnél tájékozódni a legfrissebb hírekről. S ami a legfontosabb:

Nálunk valódi híreket kapsz, nem beszélünk mellé, itt tényleg tiszta aHang:

Benne vagyok!

Ahogy növekszünk, egyre több téma közül válogathatsz, ami számodra is fontos valamiért. S egy megosztással olyan embereket érhetsz, érhetünk el, akik még nem hallottak aHangról, de talán szívesen csatlakoznának közösségünkhöz.

Kérünk hát, segítsd munkánkat azzal, hogy lájkolod oldalunkat és a jobb oldali oszlopban meghívod az ismerőseidet is, hogy még jobban terjedhessen aHang!

Köszönünk mindent,

Dóra, Anna, Gergő, Csaba, Máté, Enzo, Laci és Tamás az aHang csapatából

P.S: Ha esetleg nem vagy fönn facebookon, azért a legfontosabb kampányainkról, eredményeinkről a továbbiakban is tájékoztatni fogunk. Maradjunk kapcsolatban!

 

 

 

 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB