Orbán Viktor üzent a nyugdíjasoknak is: így lehet még nagyobb a nyugdíjprémium

Orbán Viktor a gazdasági újraindításról beszél a Kossuth Rádió, Jó reggel Magyarország c. műsorában.

https://www.penzcentrum.hu/nyugdij/20210611/orban-viktor-uzent-a-nyugdij...

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara javaslatai

"Az MKIK remek javaslatokat dolgozott ki, különösen most, hogy az infláció az egész világon emelkedett, így a jegybank lehetőségei beszűkültek az olcsó hitelek nyújtására. Most a vállalkozók összeálltak és megoldották a hitelhez jutást, várjuk a kamara további javaslatait, melyek többsége megvalósítható" - mondja Orbán Viktor.

Jönnek még járványok

Nagy változások lesznek a járvány után, nem ugyanazt a a képet fogja mutatni az európai gazdaság, mint a járvány előtt. Ráadásul fel kell készülnünk arra, hogy nem ez volt az egyetlen járvány a mi életünkben, lesznek még hasonló vírusok - mondja a miniszterelnök.

2021.06.11. 07:42

A családok adóvisszatérítéséről

A családosok szja-visszatérítésében a különbség (a nyugdíjprémiumhoz képest), hogy ők éppen aktívak, ezt a pénzt ők keresték meg - mondja Orbán Viktor. Szerinte az év végéig tartó időszak lehet sikeres a gazdaságban, arra mindenkinek van ezeregy ötlete, kinek és miként kellene pénzt adni. "A legegyszerűbb, ha visszaadjuk azoknak, akik megdolgoztak érte, különösen azoknak, akik a válság alatt a legnagyobb terheket vitték" - mondja a kormányfő.

2021.06.11. 07:39

Orbán Viktor üzent a nyugdíjasoknak

Orbán Viktor a Kossuth Rádió, Jó reggelt Magyarország c. műsorában elmondta, ha a magyar gazdaság újraindítása sikerült, akkor a nyugdíjprémium is nagyobb lesz.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Régiónként bemutatjuk az előválasztáson induló ellenzéki jelölteket, a köztük zajló csatákat. Sorozatunk ötödik része a nyugtat-dunántúli versengésről szól.
2021.szeptember 21.
Egymondatos közleményt adott ki a Fidesz az ellenzéki előválasztás leállásval kapcsolatban. Az MTI országos sajtószolgálatához eljutatott közlemény egészen pontosan így szól:
2021.szeptember 19.
A NER rendszerének lebontásában, a fideszesek felelősségre vonásában, és a korrupciós ügyeken meggazdagodottak elszámoltatásában mind egyetértettek az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek első tévévitájukon, még ha máshogy is közelítenék meg mondjuk az adórendszer vagy a jogállam reformját. Igazi vita csak Hadházy Ákos és Tóth Csaba zuglói képviselőjelöltek támogatása körül alakult ki.
2021.szeptember 13.
Nagyon fontosak a jelöltek, nagyon fontosak a jelölőszervezetek, de sokkal fontosabb az előválasztás demokratikus tisztessége – mondta Magyar György. Az ellenzéki előválasztásban közreműködő Civil Választási Bizottság elnöke beszélt a kampány menetrendjéről, az egyjelöltes választásról, és arról is, van-e jogi alapja az előválasztásnak.
2021.szeptember 11.
Az előválasztás első fordulóját szeptember 18. és 26. között tartják.
2021.szeptember 10.
Hétfőn délelőtt 10 óráig adhatták le az induláshoz szükséges aláírásokat az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei. Legalább húszezerre volt szükség, Pálinkás Józsefen kívül mindenkinek sikerült összegyűjtenie.
2021.szeptember 7.
Az MSZP szerint „jobbikos agyszülemény” a kooperáció.
2021.szeptember 3.