NEM ÖRÜLHETÜNK!

Böjte József jegyzete

 

Miközben Brüsszelnek azt jelenthetjük, hogy Orbán aljas és mocskos, embertelenségre buzdító népszavazása érvénytelen. A részvételi arány nem érte el a szükséges 50%+1 részvételi arányt, még a várható külföldről jövő szavazatokkal sem!

A hosszú ideje tartó gyűlöletkeltő és baromi drága kampány, nem hozta meg Orbán várt menybe menetelét. Nem értek el sem erkölcsi sem politikai sikert annak ellenére sem, hogy olyan hazugság cunamit zúdítottak az országra, olyan becstelen pánik hangulatot és félelmet keltettek, amely eddig ismeretlen volt a rendszerváltás óta.

Közel 17 milliárd forintot költöttek erre az ocsmányságra, amelynek hatása biztosan évtizednyi erkölcsi és morális kárt okoz.

Orbán kormányzása kétségbeejtő helyzetbe hozta az országot, nőtt a szegénység, romlott az egészségügy, romokban az oktatás, óriási a korrupció, követhetetlen az adózás rendszere, és hosszan sorolható a különféle területeken okozott értelmetlen és dilettáns károkozás.

Külföldi megítélésünk a "vesztes ország" színvonalára esett, a politikusainkról alkotott vélemények lesulytóak. Orbánt és társait szociopataként emlegetik.

A meglehetősen szegényes ellenzéki kampány (kivéve a kétfarkú kutya pártot) ellenére a többség otthon maradt! Tehát a nép nem hatalmazta fel Orbánt semmire, még akkor sem ha kb. három millióan szavaztak nemmel. Persze erre fognak hivatkozni, de nem felejthető el, hogy mintegy öt millióan nem adtak felhatalmazást semmire nekik.

Még sem örülhetünk barátaim, mert a magyar választók mintegy 40%-a meg lett vezetve, elhitték a gyűlölet szavát, hamis hazafiságra hivatkozva megtagadnák menekülő embertársaik megsegítését.

Olyan fokú tájékozatlanságról, butaságról, szívtelenségről, embertelenségről, antikereszténységről állítottak ki bizonyítványt, amelyet évekig szégyellhetünk majd. Mi közösen magyarok.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.