NEM ÖRÜLHETÜNK!

Böjte József jegyzete

 

Miközben Brüsszelnek azt jelenthetjük, hogy Orbán aljas és mocskos, embertelenségre buzdító népszavazása érvénytelen. A részvételi arány nem érte el a szükséges 50%+1 részvételi arányt, még a várható külföldről jövő szavazatokkal sem!

A hosszú ideje tartó gyűlöletkeltő és baromi drága kampány, nem hozta meg Orbán várt menybe menetelét. Nem értek el sem erkölcsi sem politikai sikert annak ellenére sem, hogy olyan hazugság cunamit zúdítottak az országra, olyan becstelen pánik hangulatot és félelmet keltettek, amely eddig ismeretlen volt a rendszerváltás óta.

Közel 17 milliárd forintot költöttek erre az ocsmányságra, amelynek hatása biztosan évtizednyi erkölcsi és morális kárt okoz.

Orbán kormányzása kétségbeejtő helyzetbe hozta az országot, nőtt a szegénység, romlott az egészségügy, romokban az oktatás, óriási a korrupció, követhetetlen az adózás rendszere, és hosszan sorolható a különféle területeken okozott értelmetlen és dilettáns károkozás.

Külföldi megítélésünk a "vesztes ország" színvonalára esett, a politikusainkról alkotott vélemények lesulytóak. Orbánt és társait szociopataként emlegetik.

A meglehetősen szegényes ellenzéki kampány (kivéve a kétfarkú kutya pártot) ellenére a többség otthon maradt! Tehát a nép nem hatalmazta fel Orbánt semmire, még akkor sem ha kb. három millióan szavaztak nemmel. Persze erre fognak hivatkozni, de nem felejthető el, hogy mintegy öt millióan nem adtak felhatalmazást semmire nekik.

Még sem örülhetünk barátaim, mert a magyar választók mintegy 40%-a meg lett vezetve, elhitték a gyűlölet szavát, hamis hazafiságra hivatkozva megtagadnák menekülő embertársaik megsegítését.

Olyan fokú tájékozatlanságról, butaságról, szívtelenségről, embertelenségről, antikereszténységről állítottak ki bizonyítványt, amelyet évekig szégyellhetünk majd. Mi közösen magyarok.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.