NÉPSZAVAZÁS - PLAKÁTHÁBORÚ ( most ez az utolsó!?) - reméljük...

Kósa feltette Orbánt a népszavazás tétjének
Fellőtte az intergalaktikus bullshit-rakétát a Fidesz frakcióvezetője. Kósa Lajos a Hírt TV-nek kijelentette:Lemond a kormány, ha az igenek kerülnek többségbe
az október 2-i népszavazáson.
http://index.hu/belfold/2016/09/30/kosa_feltette_orbant_a_nepszavazas_tetjenek/

Harci lázban nyomul a teljes államapparátus, elképesztő eszközökkel hergelnek a népszavazásra
Kampányeszközzé silányította az önkormányzatokat a kormány: képviselők és polgármesterek sora vált a Fidesz aktivistájává.
http://nol.hu/belfold/harci-lazban-nyomul-a-teljes-allamapparatus-elkepeszto-eszkozokkel-hergelnek-a-nepszavazasra-1634111

A méltóság nem felekezeti jog – Politikai hasznot remél a kormány a keresztényvédelemtől
Nem lehetünk szívtelenek a kvótakampány közepén sem, ezért megvédjük keresztény testvéreinket, és erre hajlandók vagyunk pénzt is áldozni. Nem is keveset! 
A kormány döntése értelmében – az Emmi szervezeti keretébe ágyazva – hárommillió eurós, azaz 930 millió forintos büdzsével létrejött a „keresztényüldözés 
elleni helyettes államtitkárság”. A munka felelőse Rétvári Bence államtitkár, vezetője a téma specialistája, Török Tamás diplomata, akit Olaszországból rendeltek haza. 
De mire szolgál a hirtelen feltámadt „kereszténykedés”? Vajon különbözik a menekülő muszlim az üldözött keleti kereszténytől?
http://168ora.hu/meltosag-nem-felekezeti-jog-politikai-hasznot-remel-kormany-keresztenyvedelemtol/

Elhisz mindent, amivel a kormány bombázza? Kisokos a népszavazáshoz
A vasárnapi népszavazás előtt sorra vettük a kormányzati érveket, amelyeket a milliárdos kampányhadjárat hónapok óta megszakítás nélkül sulykol a lakosságnak. 
Olvassa el, mi igaz belőlük, és utána döntse el, hogyan szavaz.
http://hvg.hu/itthon/20160930_kvotanepszavazas_kvotareferendum_nepszavazas_kisokos_hogyan_szavazzak

Az biztos, hogy kormánytisztviselők nem kampányolhatnának a népszavazás sikeréért
Külön kiosztott telefonokkal és számlistával, egy Fidesz-KDNP logós kétoldalas útmutató alapján kell munkaidőben szavazókat hívogatniuk és a
vasárnapi népszavazáson való részvételre és "nem" szavazatra buzdítaniuk önkormányzati és minisztériumi dolgozóknak -
a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény meghatározása szerinti kormánytisztiselőknek, köztisztviselőknek.
http://444.hu/2016/09/30/az-biztos-hogy-kormanytisztviselok-nem-kampanyolhatnanak-a-nepszavazas-sikereert 

A Fidesz feltalálta a „közmigráns” szót
Megszületett a még a népvándorlóknál is fenyegetőbb közmigráns szó. A fideszes Tilky Attila sablonjában szerepelt, ami univerzális 
rettegtetőként szolgál a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei potenciális szavazóknak.
http://444.hu/2016/09/29/a-fidesz-feltalalta-a-kozmigrans-szot

Migránsos feladat az állami földrajz tankönyvben, egészen meglepő válaszokkal
Nehezen találták meg a helyét, de végül a mérsékelt földrajzi övezetek (1. fejezet) és az EU földrajza (3. fejezet) közé sikerült beszuszakolni az új, 
állami nyolcadikos földrajzkönyvbe a menekülttémát. Az Európa alkonya vagy új hajnala elnevezésű fejezetben van menekültútvonal, rajz, 
http://444.hu/2016/09/30/migransos-feladat-az-allami-foldrajz-tankonyvben-egeszen-meglepo-valaszokkal

Kvótanépszavazás: lejár ma délután két fontos határidő
Ma 16 óráig kérhetik átjelentkezésüket egy másik településre azok a magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok, akik a 
vasárnapi népszavazáson nem a lakóhelyük szerinti településen vagy ugyanazon a településen, de eltérő szavazókörben akarnak voksolni.
Eddig körülbelül 59 ezren jelezték, hogy ilyen szándékuk van.
http://hvg.hu/itthon/20160930_kvotanepszavazas_lejar_ma_delutan_ket_fontos_hatarido

Egyetemistákat keresnek a Facebookon, hogy szavazásra buzdítsák az egrieket

A saját telefonjukról kell hívogatniuk a szavazókat. 30-40 egyetemistát keresnek, hogy telefonon buzdítsák a helyieket szavazásra.
http://24.hu/belfold/2016/09/30/egyetemistakat-keresnek-a-facebookon-hogy-szavazasra-buzditsak-az-egrieket/

Több mint 283 millió forintot költött a kormány a villanyoszlopra szerelhető kampányplakátokra
http://24.hu/belfold/2016/09/30/tobb-mint-283-millio-forintot-koltott-a-kormany-csak-a-villanyoszlopra-szerelheto-kampany-plakatokra/

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.