Négy napig lezárják a Hősök terét!

(forrás: BKK)

Rendezvény miatt lezárják csütörtökön várhatóan 22 órától hétfő éjfélig a Hősök terét a Dózsa György úttól a Kós Károly sétányig - írja a BKK. 

Vasárnap 6 órától hétfő 5:30-ig szintén lezárják a Hősök terét, illetve az Állatkerti körutat a Gundel Károly úttól a Hősök teréig, és a Kós Károly sétányt a Hermina úttól a Hősök teréig. Továbbá vasárnap 16 órától hétfő hajnali 1 óráig lezárásra kell készülni az Andrássy úton és szervizútján a Kodály Körönd és a Dózsa György út között, a Dózsa György úton a Podmaniczky utcától a Városligeti fasorig, illetve a Dózsa György út–Lendvay utca–Aradi utca–Szinyei Merse utca–Felsőerdősor utca–Városligeti fasor által körülhatárolt területen, a Hősök terén, valamint az Állatkerti körúton a Gundel Károly úttól a Hősök teréig.

Az érintett BKK-járatok vasárnap (június 16-án) várhatóan 16 órától éjfélig módosított útvonalon közlekednek:

  • A 20E autóbusz a külső végállomás felé terelve jár, nem érinti a Hősök tere és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállót, a Keleti pályaudvar felé pedig Hősök tere megállót.
  • A 30-as, a 30A, illetve a 230-as autóbusz módosított útvonalon szállítja az utasokat, Káposztásmegyer felé a Benczúr utca és a Hősök tere megállót, a Keleti pályaudvar irányában pedig a Damjanich utca/Dózsa György út megállót sem érinti.
  • A 105-ös autóbusz terelt útvonalon jár, kihagyja a Deák Ferenc tér és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat.
  • A 75-ös trolibusz terelve közlekedik, nem érinti a Stefánia út/Thököly út, illetve a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat.
  • A 979-es autóbusz Csepel, Csillagtelep felé kihagyja a Hősök tere és a Bajza utca megállót - írja a BKK.