Meghívó: Nyári Demokrata Szabadegyetem 2016. aug. 26-28.

Kedves Barátunk!

A Demokratikus Koalíció 2011. évi ceglédi, majd 2013, 2015. évi taksonyi tábora hagyományainak folytatásaként az idén nyáron ismét tábort szervezünk, immáron az ÚJ KÖZTÁRSASÁGÉRT ALAPÍTVÁNY szervezésében. Elsősorban közösségépítés a cél, ezért a programban játékok, előadások, versenyek és közös gondolkodás lesz az előtérben. A közösségépítéshez szükség van kötetlen együttlétre, közös beszélgetésekre, esti tábortűzre. Ezért Nyári Demokrata Szabadegyetem címmel tábort szervezünk sok politizálással, jó emberekkel és remek előadókkal, amelyre tisztelettel meghívunk. Tartsatok velünk a 2016. augusztus 26-27-28-i napokon, péntek délutántól vasárnap ebédig tartó táborunkba!

Mit kell tudni a táborról?

A tábort Csopakon a Kagyló Hotelben (Csopak, Sport u. 1.) tartjuk és annak szolgáltatásaival valósul meg.

Mit kapok a táborban, és mennyit kell fizetnem ezért?

A programok 18.000,- forintba kerülnek a három napra. Az ár tartalmazza: a szállás 2 éjszakára, étkezések (péntek- vacsora, szombat- reggeli, ebéd, vacsora, vasárnapreggeli, ebéd), valamint a tábor programjain való részvétel. Az egy napi részvétel díja 5000,- forint.

Mit kell tudni a szállásról? Szocreál stílusú szálloda, kényelmes 2 ágyas erkélyes szobákkal, zuhanyzóval, mellékhelységgel. A szállást el lehet foglalni pénteken 14:00 órától, kiköltözni vasárnap délelőtt kell.

Hogyan jelentkezzek? A tábor befogadó képessége korlátozott, ezért jelentkezni kizárólag a részvételi díjat átutalva lehet az Új Köztársaságért Alapítvány számlaszámára: K&H bank 10400171-50526769-76831007. A közlemény rovatban, kérjük feltüntetni: TÁBOR szót és a résztvevő(k) NEVÉT. A befizetésről ÁFA-s számlát állítunk ki és a táborba érkezéskor a regisztrációnál átveheted.

Jelentkezésedet a tabor@ujkoztarsasagert.hu címre küldd.

Részletes programot a későbbiekben teszünk közzé. Tarts velünk!

Budapest, 2016. június 8.
Sebián-Petrovszki László Kolber István Új Köztársaságért Alapítvány Új Köztársaságért Alapítvány képzési igazgató elnök