MEGHÍVÓ Molnár-C. Pál festőművész kiállítására

  

Kedves Barátaink!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit, vendégeit2016. június 25-én szombaton Balatonszepezdrea BerthaBulcsu Közösségi Házba: (Balatonszepezd, Szekfű u. 1.) Molnár-C. Pál festőművész kiállítására. 17:00 Sforzato Rézfúvós Kvartett koncertje, 18:00 kiállításmegnyitó. Rendezte és megnyitja: dr. Bíró Gáspár, a Molnár-C. Pál Baráti Kör művész tagja.

A kiállítás július 8-ig minden nap 18-20 óráig látogatható.

 

Szeretettel várjuk kedves Barátainkat ugyanezen a napon, Budapesten, a Múzeumok Éjszakája programunkra, mely zenével is kiegészült! Várunk minden kedves látogatót a Gellérthegyi Műterem-Múzeumban és a múzeumkertben, ahol árnyas fák alatt fogyaszthatnak üdítő fröccsöket és házi frissítőket.

 

Programjaink részletesen:

 

10.00 – Tárlatvezetés a Battonyán születteMCP tárlaton Csillag Péter vezetésével.

11.00 – Quattrocento – Prokopp Mária művészettörténész képmeditációja

15.00 – Játék a Múzeumban – 2-5 fős csapatok játszva kereshetik a megoldás kulcsát, MCP titkát

16.00 – Molnár-C. Pál: Életem története. Könyvbemutató a művész eddig ki nem adott vallomásaiból. A könyv a Múzeumok Éjszakáján kedvezményesen, 2500 forintos áron vásárolható meg.

17.00 – Játék a Múzeumban – 2-5 fős csapatok játszva kereshetik a megoldás kulcsát, MCP titkát

17.00 – Zene a kertben: Blues ’n’ Roots délután Ongjerth Dáviddal. Blues, ragtime, folk. A Boll Weevil zenekar gitáros-énekese saját dalait játssza.

18.30 – MCP- kisfilmek vetítése

20.00 – Zene a kertben: az ÖsszHang kórus estje Szinnyai Dórival.

20.30 – Álmok szenvedélye. Dokumentumfilm MCP életéről

22.00 – Az öreg halász és a tenger. A Művészet a múzeumban tanfolyamon résztvevő gyerekek animációs filmje. Játékidő: 10 perc.

Egész nap:

„Kultúr-FröccsÖntő” – vendégváró pult a MCP Múzeum kertjében, a Budastep-pel közös szervezésben, fröccsök és házi frissítők kínálatával.

MCP családtagjai egész nap tárlatvezetéseket tartanak a Battonyán születteM-CP finissage-án.

Szeretettel:

Csillag Éva és Péter

www.mcpmuzeum.hu

2016. június 23.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.