MEGHÍVÓ

Emlékeztető: A Politikai Osztálylétszám fotóalbum bemutatója - 2016. június 10. (péntek)

Emlékeztető: A Politikai Osztálylétszám fotóalbum bemutatója - 2016. június 10. (péntek)

Ezúton szeretnénk tisztelettel emlékeztetni a Politikai Osztálylétszám című politikai fotóalbumunk bemutatójára.

A rendezvény időpontja: 2016. június 10. (péntek), 10.30 – 13.00

A rendezvény helyszíne: Taste Loffice, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

Ha részt kíván venni rendezvényünkön, és még nem regisztrált, akkor kérjük, hogy az info@policysolutions.hu e-mail címen jelezze szándékát.

A Friedrich Ebert Alapítvány és a Policy Solutions tavaly „Politikai Osztálylétszám” néven indított egy programot, melynek célja az volt, hogy alaposabban megismerhessük az egyes pártok tipikus szavazóinak életmódját, értékrendjét és szokásait. A közvélemény-kutatások alapján egy egyedülállóan összetett képet kaptunk 20 meghatározó magyar társadalmi csoportról - hátterükről, érdeklődésükről, jövőképükről. A csoportokról a számos nemzetközi díjjal elismert Stiller Ákos fotóriporter készített szociofotókat, és a képek alapján kiállítás is nyílt. A képek és az egyes választói csoportok leírása most megjelenik egy fotóalbum formájában.

A rendezvény Jan Niklas Engels (FES) és Boros Tamás (Policy Solutions) megnyitójával kezdődik, ezt követően pedig Réz András esztéta, filmkritikus mutatja be a fotóalbumot. A bemutató rendezvény keretében egy panelbeszélgetésre is sor kerül, melynek során szakértők különböző nézőpontokból vitatják meg a tipikus magyar választói csoportok jellemzőit. A panelbeszélgetésen Kozák Ákos szociológus, a Gfk Hungary igazgatója, Magyar Kornélia politológus, a Magyar Progresszív Intézet igazgatója, Stiller Ákos a HVG fotóriportere vesz részt. A beszélgetést Varró Szilvia újságíró, az X Kommunikációs Központ igazgatója vezeti.

A rendezvény közönsége ingyenesen megkapja a fotóalbum egy példányát.

A rendezvény részletes programját csatolva találja.

A beszélgetés nyelve magyar és angol, szinkrontolmácsot biztosítunk. 

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Üdvözlettel:

Policy Solutions

cikkfeltöltő: 
GB