MEGHÍVÓ

A 11 ÉVES FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJA MEGHÍVJA ÖNT „UTAZÁS A SZÍNEK SZÁRNYÁN” AZERBAJDZSÁNI FESTMÉNY KIÁLLÍTÁS VERNISSAGE FESTŐMŰVÉSZEK NARMINA VALIYEVA , SHAHLA GEHRAMANLY ÉS GUNAY HASANOV

FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJA

HOTEL HELIA -LOBBY ,1133 Bp. Kárpát u.62

KURÁTOR SZALÓKY ANNA

https://www.facebook.com/fmgaleria

 

A 11 ÉVES FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJA MEGHÍVJA ÖNT

„UTAZÁS A SZÍNEK SZÁRNYÁN”

 AZERBAJDZSÁNI  FESTMÉNY KIÁLLÍTÁS VERNISSAGE

 

    FESTŐMŰVÉSZEK

      NARMINA  VALIYEVA , SHAHLA  GEHRAMANLY ÉS GUNAY HASANOV 

 

KÖSZÖNTÖT MOND BÉZI PÉTER 

A FIATAL MŰVÉSZEK GALÉRIÁJÁNAK TULAJDONOSA 

 

KÖSZÖNTÖT MOND SZVETLANA ABBULLAJEVA

 A Magyar –Azerbajdzsán Baráti Társaság Elnöke

 

A MŰVÉSZEKET BEMUTATJA :SHAHLA NAGHIYEVA

           Sonmaz Mashal a Public Unió Kulturális Kapcsolatok Elnöke          

   

A KIÁLLÍTÁST MEGNYITJA :H.E.DR.VILAYAT GULIYEV

   AZERBAJDZSÁNI KÖZTÁRSASÁG NAGYKÖVETE

 

 

       IDŐPONT 2016 JÚNIUS  21-ÉN , 18.30 ÓRA 

HELYSZÍN HOTEL HELIA LOBBY, BP.1134 KÁRPÁT U.62-64

 

R:S:V:P:bezi.peter69@gmail.com

 A kiállítás szabadon megtekinthető ,belépődíj nélkül.

A KIÁLLÍTÁS NYITVA  2016 JÚNIUS 21-25

 

TÁMOGATÓK 
HOTEL HELIA 
PIPA ART CAFFE 
PÁLINKÁS PINCE ÉS VENDÉGHÁZ ABASÁR  PINCE

http://palinkaspinceszet.hu/
Bourbon Café : www.bourboncafe.hu

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.