MAGYAROK HOLLYWOODBAN - Meghívó a sorozat harmadik részének vetítésére és beszélgetésre

M E G H Í V Ó

a MAGYAROK HOLLYWOODBAN

dokumentumfilm sorozat harmadik részének vetítésére

2019.november 8., péntek 17.00 óra Örkény István Könyvesbolt

(1137 Budapest, Szent István krt. 26.)

 Sugár Ágnes, a Klubrádió szerkesztőségvezetője, televíziós-rádiós újságíró és vendégei közreműködésével három részben (havi 1 alkalommal) felidézzük a magyarok megjelenését és szerepét a világ filmfővárosa, Hollywood történetében.

A harmadik rész: A mítosz alkonya címet viseli. A legendás hatvanas éveken, majd az amerikai újhullám, a független filmesek nagy korszakán át eljutottunk a világhódító mega produkciókon keresztül a mához.

Ők pedig:  Zsigmond Vilmos, Kovács László, Tony Curtis, Goldie Hawn, Paul Newman, Egri Lajos, Joe Eszterhas, Andrew G. Vajna, Drew Barrymore, Adrien Brody, Joaquin Phoenix

A három részes sorozat arról mesél, miként született ez a sokat bírált, de máig a figyelem középpontjában lévő, világméretű showbusiness: Hollywood. Milyen kapcsolatban vannak, hogyan hatottak, hogyan hatnak egymásra a XX. Század talán legnagyobb csodája a film és a tehetségesnek mondott magyarok? A kezdetektől napjainkig.

Sugár Ágnes bevezetőjében, majd a vetítésre kerülő filmben hozza közelebb hozzánk ezt a fantasztikus történetet. Láthatjuk interjúit és filmrészleteket, olyanokat is, amelyek nem jutottak el a magyar közönséghez.
A film után a szerkesztő-riporterrel László Ágnes beszélget.

Kérjük, jelezze vissza részvételét az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

László Ágnes

kommunikációs vezető

www.kossuth.hu

cikkfeltöltő: 
GB