Márki-Zay Péter elirigyelte Lázár János bécsi videóját

https://index.hu/belfold/2018/08/09/marki-zay_peter_becs_video/

Hódmezővásárhely februárban összellenzéki támogatással megválasztott független polgármestere csütörtök délután egy Bécsben felvett videót posztolt a Facebookra. A bevándorlási helyzetről és a kormány migrációs politikájáról szóló etűd több okból sem számíthat olyan átütő sikerre, mint Márki-Zay földijéé, a Miniszterelnökséget az előző ciklusban vezető Lázár Jánosé márciusban:

  • hosszú
  • unalmas
  • hosszú
  • unalmas
    Márki-Zay kétségkívül sokkal cizelláltabban értékeli a magyar és az európai helyzetet, mint a bécsi bevándorlókat a kampánycélnak megfelelően primitíven és egyoldalúan láttató Lázár. Ezzel együtt háromszori megnézés után se tudnám megmondani, hogy miért, miért most, és miért épp a Favoritenstrassén, ugyanott kellett felmondani ezeket a mondatokat, mint ahol Lázár emlékezetes riogató stand up-ja készült.

    A helyzeten kicsit ront, hogy a vakációját töltő Márki-Zay New York feliratú pólóban beszél a kivándorlás okozta veszélyről és a magyarok itthon tartásáról. Önmagában nincs ezzel nagy baj, de azért mennyivel menőbb lenne már, ha például Ady Endrét és a Föl-földobott kő című verset reklámozná! 

  •  https://www.facebook.com/markizaypeter/videos/228946467812679/?t=180
cikkfeltöltő: 
GB