Kvantum-teletranszportálási kutatás Oroszországban?

Moszkva-Budapest, 2016. december 10. szombat (MSZF)

     Az anyag energiává bontásáról és térváltoztatásáról (kvantum-teletranszportálásról/kvantum-teleportálásról) folytatnak tudományos kutatást Oroszországban – tudatta a Magyar Békekör Dmitrij Peszkov, orosz elnöki szóvivő pénteki moszkvai közlésére hivatkozva.

     Peszkov a Stratégiai Kezdeményezések Ügynökségének (ASI) ülésekor szólt erről. Ő az ASI fiatal szakemberek bizottságának elnöke is.

    Az orosz kutatásról szóló hírt a Daily Telegraph szellőztette meg először az idén nyáron. Azt írta, hogy az oroszok 2035-re tervezik megvalósítani Kirk kapitány Star Trekből ismert technológiáját, és a tervre sok billió fontot költenének.

    A moszkvai Kommersant Daily tudni véli, hogy Oroszországban 2035-ig tartó menetrendet dolgoztak ki a komputer-programozó nyelv megalkotására, a kibernetikai kapcsolatrendszer biztonságára, a kvantum komputerezésre és az idegi interaktív kommunikáció kifejlesztésére. Ez utóbbin olyan technológiát értenek, amely lehetőséget teremtene arra, hogy közvetlen kapcsolat jöjjön létre az emberi agy és a számítógép között.

    A híresztelésre Putyin elnök is reagált. Azt mondta: „Ne ábrándítsuk ki a sajtót! Inkább arra van szükségünk, hogy ezek a hangok felerősödjenek!”+++

 

Megj: a magyar közszolgálati média nem tartotta szükségesnek, hogy hírt adjon az új fejlesztési stratégiáról.+++

 

Kiadta: MSZF SZK

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.
A miniszterelnök-jelölt csütörtökön a Nyugati téren arról beszélt, mióta Hódmezővásárhelyen polgármester lett, azóta egyik csoda követi a másikat, most pedig arra is lehetőség nyílt, hogy vezetésével Magyarország maga mögött hagyhassa az elmúlt évek „átkát” és megosztottságát.
2021.október 15.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
Két eltérő stratégia feszül egymásnak az előválasztás második fordulójában. Dobrev Klára a Karácsony-árvákra tette a tétjeit, Márki-Zay Péter a szavazókat próbálja újraosztani.
2021.október 12.
A milliárdos vállalkozó, Bige László azt mondta a Klubrádiónak, nincs más választása. Kész bármilyen segítséget megadni az ellenzéknek, legyen akárki is majd a jelöltjük a jövő évi választáson. Ilyen szintű top milliárdos eddig nem állt ki ennyire nyíltan az ellenzék mellett.
2021.október 11.
Elérhetővé váltak a szavazópontok az előválasztás honlapján.
2021.október 10.