Ki legyen a kerület díszpolgára idén? Már csak pár napunk van javaslatot tenni!

(fotó: ittlakunk.hu)

Február 18-ig várja a képviselő-testület a kerületi lakosok és a kerületben működő civil szervezetek javaslatait a XIII. kerület Díszpolgára és a XIII. Kerületért díjakra.

A díszpolgári címre azok a magyar vagy külföldi állampolgárok javasolhatók, akik életútjuk során kimagasló munkásságukkal hozzájárultak a XIII. kerület fejlődéséhez; akik szakmai tevékenységükkel, a kerület nemzetközi kapcsolatainak, az együttműködés más formájának fejlesztésében kiemelkedő tevékenységükkel öregbítették a kerület hírnevét, tekintélyét.

A XIII. Kerületért díjra civil szervezetek jelölhetnek olyan személyeket, akik kiemelkedő szakmai munkásságukkal jelentősen hozzájárultak a kerület fejlődéséhez, jó hírnevének öregbítéséhez.

Az ajánlásokat a polgármesternek címezve a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodájára (Bp. XIII., Béke tér 1. I. emelet 127.) lehet eljuttatni. A jelölésnél meg kell adni a jelölt nevét, munkahelyét, beosztását, kerülethez kötődését, a jelölés indokait egyaránt. További információt az önkormányzattól kérhettek.