Kezdődjön a változás! Várlak péntek 17 órakor a Madách téren!

Kedves Barátom!

 

Most szombaton, szeptember 18-án kezdődik az előválasztás. Ez az első lépés ahhoz, hogy jövő tavasszal leváltsuk a kormányt és utána beteljesítsük a célunkat szabadabb, igazságosabb és sikeresebb országgá tegyük Magyarországot. Hogy végre ne a politikáról szóljon az életünk, hanem a politika szóljon az életünkről.

Meggyőződésem, hogy higgadt, de határozott, felkészült és tettre kész politika, és miniszterelnök-jelölt kell ahhoz, hogy elérjük a célunkat: Magyarország újraegyesítését. Ehhez közös nevezők kellenek, nem csak az ellenzéki pártok között, nem csak az ellenzéki szavazók táborában kell ezt megtalálnunk, de közös nevezőt kell találnunk a pártnélküli szavazókkal is, mert a változást akarók táborának bővítése elengedhetetlen a valódi változáshoz. Hogy így legyen, ahhoz a közös miniszterelnök-jelöltnek magának kell lennie a közös nevezőnek. Én erre vállalkozom. Kész és képes vagyok nem csak arra, hogy leváltsuk Európa legmohóbb, legönzőbb, legcinikusabb kormányát, de arra is, hogy megújítsuk a politikát.

Többek között erről is beszélek majd szeptember 17-én, pénteken, az előválasztás-nyitó rendezvényünkön. Velünk lesz mások mellett Hajós András és barátom, Rafal Trzaskowski, Varsó főpolgármestere is. Kezdjük el a változást! Várlak 17 órakor Budapesten, a VII. kerületi Madách téren.

Gyere el te is, hívd el barátaidat és családtagjaidat is, hogy minél többen kinyilvánítsuk a valódi változásra várók akaratát!

A rendezvény részleteiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz: https://www.facebook.com/events/570114567656744

Számítok rád!

 

Üdvözlettel,

Karácsony Gergely

Magyarország miniszterelnök-jelöltje

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.
A miniszterelnök-jelölt csütörtökön a Nyugati téren arról beszélt, mióta Hódmezővásárhelyen polgármester lett, azóta egyik csoda követi a másikat, most pedig arra is lehetőség nyílt, hogy vezetésével Magyarország maga mögött hagyhassa az elmúlt évek „átkát” és megosztottságát.
2021.október 15.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
Két eltérő stratégia feszül egymásnak az előválasztás második fordulójában. Dobrev Klára a Karácsony-árvákra tette a tétjeit, Márki-Zay Péter a szavazókat próbálja újraosztani.
2021.október 12.
A milliárdos vállalkozó, Bige László azt mondta a Klubrádiónak, nincs más választása. Kész bármilyen segítséget megadni az ellenzéknek, legyen akárki is majd a jelöltjük a jövő évi választáson. Ilyen szintű top milliárdos eddig nem állt ki ennyire nyíltan az ellenzék mellett.
2021.október 11.
Elérhetővé váltak a szavazópontok az előválasztás honlapján.
2021.október 10.