Jóféle borzongások

 

NAPFÉNY, PROVANCE, BALI
 

Az ifjú angol házaspár, Peter és neje búcsút int Angliának. Tanyát vásárolnak Dél-Franciaországban, és két kutyájukkal együtt gyökeret eresztenek Provence-ban. A mulatságos történetek olvasása közben észrevétlenül is szakértőivé válunk a legendás Provence-nak.

 

        

   

 

HAJTŰKANYAROK
 

„A Mérgezett hajtűk az utóbbi évek egyik, ha nem a legszórakoztatóbb, legolvasmányosabb könyve, szinte provokálja az embert az olvasásra: olvastatja magát, de nagyon. Pedig még azt is nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen micsoda is ez, mit is tartunk a kezünkben valójában.”

 

A TUDÁS VÁGYA

Tara Westover tizenhét évesen tette be először a lábát iskolai osztályterembe. Előtte Idaho hegyei között, a társadalomtól szinte teljesen elzárkózva élt szüleivel, akik állandóan a világvégére készültek. Felejthetetlen emlékirat egy fiatal, iskolázatlan lányról, aki hátat fordítva különc családjának útnak indul, és küzdelmes útja során eljut Cambridge-be, hogy doktori diplomát szerezzen.
 

   

A KÉT RYAN

 

Az új Jack Ryan-regény főhőseinek ezúttal az orosz politikai erők alattomos támadásaival kell szembenézniük. Jack Ryan, az USA elnöke jó barátja polóniummérgezés áldozata lesz. A nyomok Oroszországba vezetnek, ahol egy befolyásos, új politikai vezető, a titokzatos Valerij Vologyin került a zűrzavaros időket élő ország elnöki székébe.

 

   

ANYUKASZERKÓBAN 

 

A vidám és szókimondó Ellen új kihívással kerül szembe: teljes munkaidős állást kap egy modern informatikai cégnél. Itt azonban nemcsak amiatt aggódik, vajon (negyvenkét évesen) fel tud-e tápászkodni a babzsák fotelből, hanem azért is, nehogy kiderüljön, hogy mégsem az a keményen dolgozó, szingli csaj, akinek kezdetben kiadta magát…

 

MUZSIKÁS JELENSÉG

 

Hogyan lett a Muzsikás az egyik legismertebb magyar brand a világ kulturális piacán? Mi köze van a Rolling Stonesnak az ördöngösfüzesi ritka magyarhoz? Mitől tart ki a lendület negyven év sikereivel és küzdelmeivel a hátuk mögött, s mit várnak a jövőtől?

 

HÁTBORZONGATÓ FÉLÓRÁK
letölthető hangoskönyv 

E két izgalmas novella szereplői között nem találunk mesterdetektívet. Hősei magukra vannak utalva: ha nem találják meg a megoldást, odavesznek. Két már-már reménytelen helyzet, két kétségbeesett és rokonszenves hős. 
További Christie-novellák hangoskönyvben: Miss Marple mesélPoirot-történetek

 

  

 

SZAPPANTARTÓ A HOLDON

 

Pirxnek, a remek pilótának nemcsak a kozmosz irdatlan távolságaival kell megbirkóznia, hanem azzal is, amikor saját tudata űz gonosz tréfát vele. Vagy egy elromlott robottal, melynek áramköreiben rég halott űrhajósok személyiségének töredékei élnek tovább... És azokkal a tökéletesen emberi külsejű robotűrhajósokkal, melyek hideg terveket szövögetnek próbaútjukon...

Még több újdonságot akarok!

 

   

cikkfeltöltő: 
GB