A hatóságok már bűncselekménnyel vádolják Vajnai Attilát

A hatóságok már bűncselekménnyel vádolják Vajnai Attilát

Mint az korábbról már ismert, tavaly szeptember 10-én Vajnai Attila, az Európai Baloldal elnöke rendőri intézkedést kért, mert Budapesten, a Klauzál téren egy kirakodó vásárban Hitler beszédeit népszerűsítő horogkeresztes náci propagandát árultak.

A rendőrség nem tett semmit a náci propaganda ellen, de a törvényesen tiltakozó pártelnököt leteperték, bilincsbe verték.

A rendőrség nem elégedett meg ennyivel, szabálysértési eljárást kezdeményezett Vajnai Attila ellen, mert tiltakozó feliratot festett a járdára a helyszínen. A kerületi önkormányzat vagyonkezelési szervezete most 100 ezer forintot meghaladó kárt jelentett be a rendőrségen.  A magas összeg miatt az ügyben így már bűncselekmény gyanújával kell nyomozni. Meg kell jegyezni, hogy Vajnai Attila három betűt - STO - tudott csak felfesteni a járdára mielőtt megbilincselték volna, és ezek a betűk azóta le is koptak az aszfaltról.

A hatalom teljesen nyilvánvalóan meg akar félemlíteni mindenkit, aki szembe mer szállni vele, de természetesen minden lehetséges formában harcolni fogunk a diktatúra ellen.

 Európai Baloldal

Sajtóiroda

http://amiidonk.hu

További információ:

Vajnai Attila

elnök

30/224-2955

avajnai63@gmail.com

cikkfeltöltő: 
GB