Ha vettél ilyen halkonzervet, semmiképp ne edd meg!

Szilánkot tartalmazó makrélakonzerv - -fotó: Nébih

Éles tárgyat találtak egy Magyarországon is forgalmazott, marokkói gyártású makrélafilé konzervben -olvasható a Nébih honlapján.

A fél centinél kisebb – valószínűleg – üvegdarabot, egy csehországi ellenőrzés során találták a cseh szakemberek és miután megállapították, hogy a konzervből 2017. június 29. és október 4. között Magyarországra is szállítottak, értesítették a magyar hatóságot.

A makrélafilé napraforgóolajban elnevezésű termék forgalomból történő kivonását kezdeményezte  a cseh nagykereskedő és erről értesítette a magyarországi kereskedelmi partnereit.

A hazánkban történő forgalomból kivonást a Nébih felügyeli és arra kéri a lakosságot, hogy ha vásároltak az érintett termékből, semmiképpen ne fogyasszák el azt.  

Hiba | Klubhálózat

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client6/web13/web/includes/common.inc:2791) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client6/web13/web/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Class 'DOMDocument' not found filter_dom_load() függvényben (/var/www/clients/client6/web13/web/modules/filter/filter.module 1105 sor).