Gyurcsány Ferenc: Tüntess velünk pénteken a klímavédelemért, szombaton az oktatásért!

Gyurcsány Ferenc hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Úgy fest, hogy az önkormányzati választáson elért elsöprő ellenzéki győzelem eléggé felpezsdítette a közéletet, ugyanis most hétvégén két olyan tüntetés is lesz Budapesten, amely megérdemli mindannyiunk figyelmét. Szeretném ezeket a figyelmedbe ajánlani.

Pénteken 12 órától Budapesten, a Batthyány téren “IV. Globális klímasztrájk” néven lesz tüntetés azért, hogy végre felrázzuk az országot és felhívjuk a figyelmet a klíma- és környezetvédelem fontosságára. Arra, hogy ez az egy földünk van, és akkor is ezen fogunk egymással osztozni, ha már visszafordathatatlanul tönkretettük. Érdemesebb lenne még azelőtt összefognunk és cselekednünk, hogy ez megtörténik. A tüntetés részleteiről az alábbi linken találsz bővebb információt:

MEGNÉZEM AZ ESEMÉNYT!

Szombaton ugyanúgy a jövőnkért lesz tüntetés, de már egy kevésbé globális problémát illetően. Szombaton 14 órától Budapesten, a Kossuth téren “Tüntetés a közoktatásért” néven szervez tüntetést a Pedagógusok Szakszervezete. Azért tüntetnek, hogy a kormány végre adjon értékálló és tisztességes bért a tanároknak, hiszen nem kisebb a feladatuk, mint az utánunk jövő generáció felkészítése az életre. Ez a feladat, amennyire szép és fontos, ugyanannyira nehéz, embert próbáló és becsülendő is egyben. Mutassuk meg a tanárainknak, hogy nincsenek egyedül és ott állunk mi is mögöttük minden követelésükben! A tüntetés részleteit itt találod:

MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET!

Nem árt, ha nem csak a Parlamentben és a közgyűlésekben mutatjuk meg magunkat a Fidesznek, hanem néha az utcán is. Nehogy elfelejtsék, hogy mi vagyunk a többség.

 

Barátsággal,


Gyurcsány Ferenc
pártelnök

 

Demokratikus Koalíció

Gyurcsány Ferenc

 

 

cikkfeltöltő: 
GB