Gyurcsány Ferenc rendkívüli hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Több, mint 10 évvel ezelőtt, 2009. március 21-én mondtam le a miniszterelnökségről. Beláttam, hogy többet kell tennem az újabb reformokért és csak a lemondással tudom kikényszeríteni, hogy az akkori parlamenti többség a szükséges intézkedések mögé álljon.

 

Vannak, akik azóta sem értik, hogy másfél évvel később miért döntöttem a visszatérés mellett és miért kezdtem bele társaimmal együtt a semmiből egy új párt, a Demokratikus Koalíció felépítésébe.

Mára a DK megkerülhetetlen politikai erő lett, saját parlamenti frakcióval, európai képviselettel és polgármesterekkel, önkormányzati képviselőkkel szerte az országban. Hosszú út van mögöttem és mögöttünk.

Egy hosszú és göröngyös út, amely reményeink szerint még messzire vezet: egy szabad, demokratikus, európai Magyarországig. Hogy Te is lásd a küzdelmem, küzdelmünk, készítettünk Neked egy videót, amiből megtudhatod, miért vagyok az, aki vagyok és miért építettük fel a DK-t.

 

Ez az én történetem:

 

MEGNÉZEM! 

Ha az ember egy hosszú utat jár be, nem árt, ha néha hátranéz, hogy most is arra megy-e, amerre elindult. Büszke vagyok a múltamra és hiszem, hogy jó úton járok veletek együtt egy jobb, élhetőbb Magyarországért. Köszönöm, hogy Te is velem tartasz!

 

Barátsággal,

 
Gyurcsány Ferenc 
pártelnök

 

Demokratikus Koalíció 

Gyurcsány Ferenc 

 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB