Gyurcsány Ferenc hirlevele 01. 31.

Kedves Barátom!
 

A Demokratikus Koalíció az Orbán-rendszer legádázabb ellenfele. Nincs alku Orbánnal, nincs alku a Fidesszel. Többek között erről beszéltem múlt heti évértékelő beszédemben. Mivel tisztán kell állnia a pártoknak a választók előtt, hogy hitelesen harcolnak e bűnös rendszer ellen, ezért tilos az együttműködés a Fidesszel. 

 

A Demokratikus Koalíció soha, semmilyen ügyben nem működött együtt, és nem alkudott meg a Fidesszel. Így lesz ez a kormányváltás után is.

 

Emellett a DK az egyetlen párt, amely ki meri mondani, amiről más hallgat. Mi beszélünk egyedül a közfelháborodást kiváltó ukrán nyugdíj migrációról. Mi beszélünk egyedül arról, hogy aki soha nem élt és soha nem dolgozott itt, az ne is szavazhasson a magyarországi választáson.

 

Kedves Barátom!

 

Február 17-én 10 órától kongresszussal egybekötött kampánynyitó rendezvényt tartunk az újbudai Sport 11 sportcsarnokban. (Budapest, XI. Kánai út 2.). Több ezer embert várunk. Örülnénk, ha Ön is eljönne. Hozza magával barátait, ismerőseit. Beszédemben elmondom majd, hogy mit várok, mit remélünk a kampánytól, mi a kormányváltás receptje.

 

A kampány hamarosan nagyobb fokozatba kapcsol. A DK ott lesz utcákon, tereken, egyéni jelöltjeink, akiket az MSZP és a Párbeszéd is támogat, készen állnak a küzdelemre, és erős kampányunk lesz a DK-Szolidaritás sikeres listás szerepléséért. A listát én vezetem.

 

Szükségünk lesz mindenkire, aki segíteni tud és akar. A segíteni lehet aktivistaként, szavazóköri biztosként, de a hazáért aggódó, a kormányváltásban bízó választóként is, aki voksával segíti a változást. 

 

Dolgozzunk tovább Magyarországért, a Köztársaságért! 

 

 

 

Barátsággal

    

     Gyurcsány Ferenc 

cikkfeltöltő: 
GB