Gyurcsány Ferenc hírlevele - Majálisozz a DK-val!

 

 

Gyurcsány Ferenc hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Az európai parlamenti választáshoz közeledve nem szabad elfelejtenünk, hogy mi történt 2018. április 8-án. Na nem a sebeket akarom feltépni, pusztán emlékeztetni, hogy milyen volt, amikor a választási szoftver órákon át nem működött. Nem tudtunk semmilyen adatot, a rendőrség körbezárta az NVI épületét, majd egyszer csak bejelentették a kétharmadot. Emlékszünk a számtalan választási csalásra, a nem stimmelő szavazóköri adatokra. Ne hagyjuk, hogy ez megismétlődjön, legyünk ott minden szavazókörben! Ezért arra kérlek, hogy segíts Te is megakadályozni a választási csalást és jelentkezz szavazatszámlálónak!

 

Ide kattintva tudsz jelentkezni:

JELENTKEZEM SZAVAZATSZÁMLÁLÓNAK!

 

De hogy ne mindig csak az előttünk álló temérdek feladatról írjak, van egy jó hírem is. Mivel éppen idén május elsején lesz 15 éve, hogy hazánk csatlakozott az Európai Unióhoz, a Demokratikus Koalíció rengeteg programmal készül az idei majálisra. A rendezvényen többek között Dobrev Klára is beszélni fog. És bár a program még mindig nem végleges, az már biztosnak látszik, hogy a DK majálisán Oláh Gergő, Kállay-Saunders András, Pápai Joci, Benji és Nagy Bogi is fellépnek, és persze lesz egészségügyi szűrés, körhinta, arcfestés, ugrálóvár és pónilovaglás is. Téged is szeretettel várlak a DK majálisára a városligeti Napozórétre, május elsején délelőtt 10 órától ameddig csak bírod!

 

Ha ott leszel a DK majálisán, itt tudod jelezni: 

OTT LESZEK!

 

Végezetül pedig, mivel addig már nem fogok írni, szeretnék Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni Neked és családodnak! Nincs annál értékesebb idő, mint amit ilyenkor a családunkkal tölhetünk, használd ki!

 

Barátsággal,

 

 
Gyurcsány Ferenc 
pártelnök

 

Demokratikus Koalíció 

Gyurcsány Ferenc 

 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB