Gyere március 15-én a Fővám térre!

Kedves Barátom!

Ha mindenki elmegy szavazni, aki kormányváltást akar, akkor alig három hete maradt Orbánnak a hatalomban. Hogy megerősítsük az emberek reményét, hitét, bizalmát, találkozzunk a demokratikus ellenzék közös tüntetésén, amelyet a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt közösen szervez. 2018. március 15-én, 15 órától a Szabadság-híd pesti hídfőjénél, a Fővám téren nem csak 1848-49 forradalmának és szabadságharcának hőseire emlékezhetünk, hanem elmondhatjuk azt is, miért kell buknia Orbán rendszerének, miért kell felelősségre vonni a bűnösöket, és milyen lesz az új Magyar Köztársaság.

A rendezvényen ott lesz a DK-Szolidaritás, az MSZP-Párbeszéd, az Együtt és a Liberálisok is. Az eseményen én is beszédet mondok.

Kérem, hogy gyere el, hívd el barátaid, ismerőseid! Büszkén hozd el és viseld DK-s pártjelvényed, zászlóid! Mutassuk meg, hogy van esély a győzelemre. 18.4.8, vagyis 1848 és 2018. április 8. Legyen ez a magyar szabadság új ünnepe. Ehhez az alapot holnapután, március 15-én adhatjuk meg.

Magyarországért, a Köztársaságért!

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc

cikkfeltöltő: 
GB