Global Fórum Budapesten

A PILnet világszerte 20 éve támogatja az ügyvédséget az emberi jogok védelmében, a társadalmi igazságosság  előmozdításában és a leginkább rászorultak jogi képviseletében. A szervezet 2007 óta minden évben megrendezi az Európai Pro Bono Fórumot azzal a céllal, hogy összekösse egymással az ügyvédeket, a vállalati jogtanácsosokat, a civil társadalom és a felsőoktatás képviselőit, hogy megvitathassák a pro bono fejlesztésének lehetőségeit.

Ebben az évben azzal ünnepeljük a PILnet alapításának 20. évfordulóját, hogy rendezvényünk 8 év után ismét visszatér Budapestre, az első három Európai Pro Bono Fórum helyszínére, de már mint globális léptékű esemény.

A konferencia lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők a társadalmi igazságosság és a jogérvényesítés területén felmerülő kérdéseiket megvitassák interaktív műhelymunka, kapcsolatépítő programok és kötetlen közösségi események keretében. Az elmúlt évek tapaszalatai alapján a résztvevők között együttműködések szövődnek azért, hogy világszerte egyre több jogi szakember támogassa az emberi jogok védelmét és a társadalmi igazságosság megvalósulását.

2017 PILnet Global Forum: A Global Conference on Pro Bono and Public Interest Law
 Nyelve: angol
 Honlap: http://www.probonoforum.org
 Jelentkezés: http://www.probonoforum.org/europe/register/ 

PILnet Alapítvány - OS