FELHÍVÁS PÁRTATLAN PARLAMENT MEGALAKÍTÁSÁRA!

Kedves Párton kívüliek, Civilek és Mások!

 

27 éve kísérjük figyelemmel a  parlamenti pártok és a kormányok tevékenységét. Tapasztaltuk, hogy csak azt tudták elérni eddig, hogy egyre távolodunk a fejlett nyugat-európai térségtől. Az ország egyre inkább a keleti diktatúrák jegyeit hordozza magán. Tapasztaljuk, hogy nem pártatlan az ügyészség, nem pártatlan a közigazgatás és sorolhatnánk a sok példát.

ELÉG VOLT EBBŐL!

 

2017. augusztus 20 napja az Alkotmány ünnepe volt és maradt jelenleg is. Eljött az idő, hogy ezen a napon a társadalom egészének részvételével demokratikusan megalkossuk azt az alkotmányt, amelyet később népszavazáson kell megerősíteni. Ehhez nincs szükségünk a pártokra, csak az eszünkre, a szívünkre és a kitartásunkra.

Megalakítjuk egy emblematikus helyen a PÁRTATLAN PARLAMENTET, amely megkezdi ennek kidolgozását, és amelynek tagja lehet minden közösségért tevő vagy a jövőben tenni akaró magyar polgár. Célunk a társadalom olyan átalakítása, polgárosítása, ahol már a döntések előkészítésénél hallathatják a hangjukat a civil szervezetek, a szakszervezetek, az oktatók,a diákok, a nyugdíjasok és minden olyan társadalmi réteg és magánszemély, aki elégedetlen a jelenlegi állami működéssel, és aki vagy amely akar és tud 2018 áprilisig dolgozni ennek megjavításán.

A demokrácia lesz az iránytűnk! Ahhoz, hogy az ország iránytűje is ebbe az irányba forduljon, Rátok is szükség van. Tegyük ezt a napot a DEMOKRÁCIA ÜNNEPÉVÉ is.

 

Amiben a következő egy hónapban segíteni tudsz:

1. 2017. augusztus 20. 18:00 Jegyezd be a naptáradba és figyeld az ehhez kapcsolódó felhívásokat!

2.  Jelezz vissza minél előbb, lehetőleg július 20-ig, hogy Te vagy a szervezeted, vagy az általad ismert szervezetek közül ki szeretne ezen a demokrácia ünnepen részt venni. A csatlakozók listáját közzétesszük. (kivéve, ha névtelenül akar valaki csatlakozni).

 

3. HÍVD MEG AZ ISMERŐSEIDET az eseményre. Segíts, hogy minél több emberhez eljusson a hír, fontos, hogy ez mielőbb megtörténjen.

 

4. HA TUDSZ, SEGÍTS TÁMOGATÓKAT SZEREZNI!  Van a körödben olyan, akit fel tudsz kérni a pártatlan parlament ügyének támogatására, legyenek ők  szervezetek, cégek, magánszemélyek, ún. celebek vagy egyetemi oktatók? Beszélj velük, írj nekik, győzd meg őket, hogy érdemes beleszólni! A támogatók listáját közzétesszük. (kivéve, ha névtelenül akar valaki csatlakozni).

 

5. MONDD EL, MIÉRT FONTOS A PÁRTATLANSÁG, ÉS A PÁRTATLAN PARLAMENT! Facebookon a faladon, Facebookon élő bejelentkezéssel, újságcikkben, olvasói levél formájában, kommentekben stb. jelezd, hogy demokráciát akarsz.

Köszönjük mindenkinek előre is, aki válaszol, aki szól, aki tesz bármit a fenti ügyben.

Várjuk a visszajelzésetek a részvétellel kapcsolatban az alábbi e-mail címekre:

soosnedrggabriella@gmail.com

mihalynagy.hu@gmail.com

 

Pártatlan üdvözlettel

Soós Gabi

 

cikkfeltöltő: 
GB