Esztelenül dőzsölő miniszterek

Jóérzésű embernek felfordul a gyomra, hogy miközben a magyar gyerekek nélkülöznek, a Balog Zoltán által vezetett Embertelenségi Minisztérium esztelen dőzsölésében 10 milliárd forinttal többet költött a saját vezetőire, csókosaira, jutalmakra, "személyi kiadásokra". A pénzéhes Balog Zoltán azonnal mondjon le!

Ez volna a Balog által hangoztatott "puritán kormányzás"?

Szégyellje magát minden fideszes álkeresztény ingyenélő politikus!

Az éhező magyar gyerekek két éve nem jutnak hozzá az Európai Bizottság által biztosított 30 milliárd forint értékű élelmiszerhez és ruhákhoz, mert Balog Zoltán minisztériuma nem hajlandó meghirdetni az ehhez szükséges pályázatot! És ezek után Balog Zoltán belenyúl az adófizetők zsebébe és 10 milliárd forintot csak úgy kiemel onnét maguknak?

Ezért nyomorognak a magyar családok! Ezért mondja Botka László, hogy a korrupt politikusokat el kell zavarni!

Az MSZP elkergeti a hatalomból azokat a Balog-féléket, akik tízmilliós limuzinokban ülve élősködnek az emberek pénzén, és meglopják a tisztességes adófizetőket. Botka László programja valódi védőhálót nyújt azoknak a nélkülözőknek, akiket Balog Zoltán és a Fidesz ma még meglop.

Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő - OS

Választás

Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.
Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.
2021.november 11.
Megnyílt az út az előtt, hogy a kormány úgynevezett "gyermekvédelmi" népszavazási kérdéseiről a jövő tavaszi országgyűlési választásokkal egy napon dönthessenek a választók.
2021.november 10.
Az előválasztás megítélésének döntő, történelmi szempontja az lesz, hogy végül sikerül-e a segítségével a Fidesz rendszerét lebontani. Ez még előttünk áll, vannak rá biztató jelek, de sokakban kétségek is.
2021.november 7.
Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.