Dugó lesz: több napig lezárásra számíts a Hősök tere környékén!

(forrás: BKK)

Rendezvény miatt lezárják a Hősök terét, az Andrássy utat, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út között, valamint a Kós Károly sétányt szeptember 14-én, pénteken 16 órától szeptember 17-én, hétfőn reggel fél 6-ig. Lezárják a Dózsa György utat is a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között. 

A rendezvény idején a Podmaniczky utcából ideiglenesen újra be lehet kanyarodni balra a Dózsa György útra. Lezárják továbbá a Nagymező utcát és az Izabella utcát is az Andrássy útnál. 

Péntek estétől hétfőn hajnalig a 105-ös és a 979-es autóbusz terelt útvonalon a Podmaniczky utcán át közlekedik a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hősök tere közötti megállókat nem érinti.

A 20E, 30-as, 30A, 230-as autóbusz terelve a Városliget–Hermina út–Állatkerti körút útvonalon közlekedik, több megálló kimarad.

A 75-ös trolibusz terelt útvonalon közlekedik, nem érinti a Stefánia út/Thököly út és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat

A 79-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik a Hősök tere, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállót nem érinti - írja a BKK.