Donáth Anna megszólalt: Végig fogom csinálni, és fizetni fognak a hazugságért

https://magyarnarancs.hu/belpol/vegig-fogom-csinalni-es-fizetni-fognak-a-hazugsagert-122142

Tételesen cáfolja a propagandalapok által közölt vádakat és beperli őket.

Donáth Anna Facebookon reagált a propaganda oldalakon futótűzként terjedő hírre, miszerint egy fiatal lány szexuális zaklatással vádolta meg az EP-képviselőt.

Semmi nem igaz a propaganda fantáziálásából – kezdi a bejegyzést, majd megjegyzi "nem gondolta volna, hogy Vona Gábor és az őt vádoló transzvesztita úr történeténél vadabbat tud felböffenteni a a kormánypárti propaganda."

"Elolvasva a történetet kijelentem, hogy semmi nem igaz az ott leírt cselekményből. Bárki is vagy te, aki ezt írtad rólam, nézz a lányod vagy az édesanyád szemébe, és képzeld el, hogy róluk írnak ilyet. Képzeld el, hogy az állami propagandagép őket veszi célba. lyen rendszert építesz a hazug írásaiddal" – szólítja meg az ügyet kirobbantó ismeretlen lányt.

Majd a posztban tételesen cáfolja a vádló lány állításait:

  • 1. A levélmű alkotója szerint az eset tavaly előtt, egy keddi Sziget-napon történt. Abban az évben egyetlen alkalommal, egy Quimby-koncerten voltam a Szigeten, de még a megelőző pénteken, és utána sem Békásmegyerre mentem, a közelében sem jártam.
  • 2. A fikció szerzője szerint „saját szállodaként” használtuk az intézményt. Ennek semmi értelme nem lett volna, hiszen mellette áll a családi házunk, a saját szobámba is mehettem volna. A levélíró állítólag már akkor is a szomszédunkban (!) lakott, és most is ott él – ha így lenne, ezt is tudná.
  • 3. Őszintén nem tudom, mit jelent a „nem részletezem, de rám támadt!”-vád, pláne egy olyan cikkben, ami azzal indul, hogy a névtelen cikkírónak a névtelen levélíró „részletesen leírta’”, miként történt a képzeletbeli zaklatás. Biztos van olyan szennyes fantáziavilág, ahol a „nem részletezés” valami egyértelműen, nagyon perverz dolgot jelent, de sajnos nekem mégis muszáj megkérdeznem: mi a vád? Önök szerint pontosan, fizikailag mit csináltam?
  • 4. Soha senkit nem bocsátottak el amiatt, mert tőlem „védett” másokat. Soha senkit nem is zaklattam, sem itt, sem máshol. Továbbra is a lehető legszigorúbban védi a Momentum teljes közössége a zaklatás áldozatait, ebben nem kötünk semmilyen kompromisszumot.

Ugyanígy hiszünk azonban abban is, hogy a leírt szónak súlya van, azért vállalni kell a felelősséget. Ezért be fogom perelni a hamis történettel előálló propagandalapokat. Látni fogjuk, amint megszégyenülten állnak a bíróság előtt, válaszok nélkül, tények nélkül, valami homályos kitalációt védelmezve. 

Végig fogom csinálni, és fizetni fognak a hazugságért. – zárja sorait.

cikkfeltöltő: 
GB