Dobrev Klára: Nézd meg a hivatalos kampányvideóm!

 

Dobrev Klára hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

A múlt héten ismertettem Veled legújabb kezdeményezésemet, hogy felvehessük a harcot a fideszes médiatúlsúllyal. Arra kértelek, hogy csatlakozz az online kampánystábomhoz, oszd meg a kampánytartalmaimat a Facebookon és küldd el Messenger-üzenetben az ismerőseidnek.

Elképesztő hírem van! Azóta már 6118-an csatlakoztak a Dobrev-stábhoz, hogy segítsenek nekem eljuttatni az igazságot az emberekhez. Gondolj bele: 6118 tettrekész ember segítsége és megosztásai még annál is többet számítanak, mintha lenne 6118 óriásplakátom. Ez óriási segítség!

Ha eddig még nem csatlakoztál, de most kedvet kaptál, hogy Te is a Dobrev-stáb tagja legyél, akkor kattints ide:

CSATLAKOZOM A DOBREV-STÁBHOZ!

Ha pedig már a kampányról van szó, szeretnék megmutatni Neked valami fontosat. Elkészült a kampányfilmem, ami az RTL Klub-on fog szerepelni. Mindössze fél perc, de benne van a jövőnk és az az Európai Egyesült Államok, amit képviselek:

MEGNÉZEM A KAMPÁNYVIDEÓT!

Ha tetszett, akkor kérlek oszd meg a Facebook-on, hogy minél több emberhez eljusson! Persze ha már kollégák vagyunk a Dobrev-stábban, akkor Facebook Messengeren még úgyis küldeni fogom. Legyen a miénk az emberek kampánya a hatalom kampányával szemben! Számítok Rád!

 

Barátsággal,

Dobrev Klára

 

 

Demokratikus Koalíció 

Dobrev Klára 

 

 

 

 

 
 

cikkfeltöltő: 
GB