Dobrev Klára: Közel vagyunk ahhoz, hogy 3 képviselőnk is legyen az Európai Parlamentben!

 

Dobrev Klára hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Ne haragudj, hogy ilyen gyakran írok Neked, de már a célegyenesben vagyunk és sok mindent meg szeretnék osztani Veled.

Kezdjük egy nagyszerű hírrel. Most már nagyon sok közvéleménykutatás áll a rendelkezésünkre és ezekből az látszik, hogy nem csak a listavezetők közötti népszerűségben vezetünk, hanem a DK is elérte már a 11%-os rekordtámogatottságot. Ez nagyon-nagyon sok ember. Ez azt jelenti, hogy ha még egy kicsit nyújtózkodunk, ha még el tudunk vinni május 26-án pár rokont és ismerőst a DK-ra szavazni, akár 3 képviselőnk is lehet az Európai Parlamentben. Ezzel a Fidesztől vennénk el egy mandátumot, ez nem csak a DK vagy az ellenzék érdeke, hanem az országé is. Kérlek segíts, vegyünk el még egy mandátumot a Fidesztől!

Egy fontos eseményt is szeretnék megosztani Veled, ami egyre inkább közeleg. A DK május 24-én, pénteken, 17 órakor Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épülete előtt, a Széchenyi István téren tartja a kampányzáró rendezvényét. Kérlek Te is gyere el a rendezvényre és hallgasd meg a választás előtti utolsó beszédemet! Ha ott leszel, azt itt tudod jelezni:

OTT LESZEK A KAMPÁNYZÁRÓN!

 

Már csak egy dolgot szerettem volna írni. Lehet, hogy Téged nem érint, de ha igen, akkor figyelj, mert vészesen közeleg a május 22-i határidő! Ha a választás napján nem a bejelentett lakcímeden szeretnél szavazni, akkor át kell jelentkezned abba a szavazókörbe, amelyben a választás napján leszel. Nagyon fontos, hogy ezt csak május 22. 16 óráig lehet megtenni!Hadd segítsek ebben egy kicsit. Átjelentkezni két módon lehet, válaszd azt, amelyik Neked kényelmesebb:

 

1. Az átjelentkezési kérelmedet beadhatod interneten keresztül a Nemzeti Választási Iroda honlapján.

Azaz menj fel ide: 
https://kerelem.valasztas.hu/vareg/EUParlamentiValasztasok.xhtml

            •          nyomd meg a “kitöltés” feliratot,

            •          kattints a “Belépés ügyfélkapu nélkül!” gombra,

            •          és töltsd ki az ott megjelenő kérdéseket.

            •          Legyen előkészítve a személyi igazolványod és a lakcímkártyád, mert a neveden kívül be kell írnod a személyi számodat is.

            •          A kitöltés végén kiválaszthatod, hogy melyik településen (illetve Budapesten melyik kerületben) szeretnél szavazni.

            •          A kérdések kitöltése 5 perc, és ha a végén rányomsz az elküldésre, akkor már nem is kell mást tenned, mint várni az értesítést, hogy megírják, pontosan hová kell menned szavazni május 26-án.

 

2. Az átjelentkezési igényedet jelezheted papír alapon is. Ebben az esetben itt találod a megfelelő űrlapot:

MEGNÉZEM AZ ŰRLAPOT

Nyomtasd ki, töltsd ki a helyes adatokkal, és add fel postán vagy vidd be személyesen annak a választási irodának, amelyhez lakóhely szerint tartozol. A választási irodák címét, ahová küldened kell ezt a levelet, itt találod: http://www.valasztas.hu/hu/elerhetosegek

 

Bocsáss meg, ha Téged ez nem érint, nem szerettelek volna untatni, de nagyon fontos, hogy május 26-án mindannyian ott legyünk a szavazófülkékben és megmutassuk az EU-nak, hogy ha a kormányunkra nem is, ránk lehet számítani. Tudom, ez egy elég hosszú levél lett, de hidd el, ennél sokkal hosszabb út vezet az európai Magyarországig, ha nem leszünk elegen május 26-án! Számítok Rád!

 

Barátsággal,

Dobrev Klára

 

 

Demokratikus Koalíció 

Dobrev Klára 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB