Dúró-mentes Parlamentet a magyarnak!

Egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzék vagyunk, akik szembemegyünk az elmúlt harminc évvel, és a meddő sárdobálás, ficsúrozás és prolizás helyett a magyar emberekre koncentrálunk: arról beszéljünk, hogyan lesz élhető az ország, tisztességesek a bérek, erős a nemzettudat, biztonságos az utca, fenntartható a gazdaság, nemzeti szemléletű az oktatás, nyugodt az időskor, reménnyel teli a fiatalság, lélekszámában gyarapodó a nemzet. De ezt nem lehet az elmúlt harminc év politikai szereplőivel véghezvinni. (Dúró Dóra – Mi Hazánk Mozgalom)

https://hirklikk.hu/kozelet/duro-mentes-parlamentet-a-magyarnak/382149

1. Én kifejezetten örülök annak, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Gyurcsány-mentes. Továbbmegyek. Az is elégedettséggel tölt el, hogy a Dúró - Novák - Toroczkai nevével fémjelezett posztfasiszta tömörülés irányultsága egyáltalán nem hasonlít az ellenzéki összefogás reprezentánsainak szemléletére. Mondjuk ki egyenesen, hogy a Mi Hazánk egy olyan vállalhatatlan párt, amely nem csak Gyurcsány gondolatiságát nélkülözi, hanem abszolút Dobrev - Karácsony - Fekete-Győr, Márki-Zay - Jakab és Pálinkás-mentes is. A demokraták szövetsége és a gyűlölködők rasszista osztaga között nincs, és nem is lehet átjárás.  

2. Dóra asszony 2005. óta ténykedik a Jobbikban, 2007-2014 között a párt szóvivője és 2010. óta országgyűlési képviselő. Az elmúlt harminc évből másfél évtizedet töltött a politikai arénában. Férje, Novák Előd tartalékos törzsőrmester, 1999-ben a MIÉP-ben kezdte, 2010-2016 között szintén a Parlamentben csücsült, ma a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, önkormányzati képviselő. Alkalomadtán EU-s zászlót is éget. A végére hagytam Toroczkai Lászlót, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Mozgalom alapítója, korábban a Jobbik alelnöke. Szélsőséges megmozdulások állandó résztvevője és szónoka, pillanatnyilag polgármester és pártelnök. Húsz éve aktívan politizál.

A Mi Hazánk Mozgalom vezető személyiségei hosszú évek óta mérgezik a közélet levegőjét, „feketeöves” politikai környezet szennyezők.  Most azt akarják „beadni” a csalódott polgároknak, hogy ők az elmúlt időszakban az események ártatlan szemlélői voltak. 

Sosem voltak kívülállók, most éppen a kormányzó párt erkölcstelen szekértolói. Politikai kitartottak, és abszolút nem Orbán-mentesek. Ficsúrozni és prolizni valóban nem szoktak, cigányozni és zsidózni viszont nagyon szeretnek. Nagy eredménynek könyvelném el, ha 2022-től nem lenne képviselőjük az Országgyűlésben. Dúró-mentes Parlamentet a magyar népnek!

Dr. Dávid Ferenc 

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Régiónként bemutatjuk az előválasztáson induló ellenzéki jelölteket, a köztük zajló csatákat. Sorozatunk ötödik része a nyugtat-dunántúli versengésről szól.
2021.szeptember 21.
Egymondatos közleményt adott ki a Fidesz az ellenzéki előválasztás leállásval kapcsolatban. Az MTI országos sajtószolgálatához eljutatott közlemény egészen pontosan így szól:
2021.szeptember 19.
A NER rendszerének lebontásában, a fideszesek felelősségre vonásában, és a korrupciós ügyeken meggazdagodottak elszámoltatásában mind egyetértettek az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek első tévévitájukon, még ha máshogy is közelítenék meg mondjuk az adórendszer vagy a jogállam reformját. Igazi vita csak Hadházy Ákos és Tóth Csaba zuglói képviselőjelöltek támogatása körül alakult ki.
2021.szeptember 13.
Nagyon fontosak a jelöltek, nagyon fontosak a jelölőszervezetek, de sokkal fontosabb az előválasztás demokratikus tisztessége – mondta Magyar György. Az ellenzéki előválasztásban közreműködő Civil Választási Bizottság elnöke beszélt a kampány menetrendjéről, az egyjelöltes választásról, és arról is, van-e jogi alapja az előválasztásnak.
2021.szeptember 11.
Az előválasztás első fordulóját szeptember 18. és 26. között tartják.
2021.szeptember 10.
Hétfőn délelőtt 10 óráig adhatták le az induláshoz szükséges aláírásokat az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei. Legalább húszezerre volt szükség, Pálinkás Józsefen kívül mindenkinek sikerült összegyűjtenie.
2021.szeptember 7.
Az MSZP szerint „jobbikos agyszülemény” a kooperáció.
2021.szeptember 3.