Csatlakozz a Dobrev-stábhoz!

Dobrev Klára hírlevele

 

Kedves Barátom!

 

Most, hogy lassan már csak 3 hét van hátra a kampányból, jobb, ha nem felejtjük el, hogy a kormány most is óriásplakátokkal árasztotta el az országot, és az életünk, a mindennapi gondjaink helyett megint csak hazudozással foglalkozik. Az övék minden újság, rádió és TV, miközben az ellenzéknek még plakáthelyek is alig jutnak, hogy elmondják az igazságot. Ez a hatalom kampánya.

Itt az idő, hogy a hatalom kampányával szemben megcsináljuk az emberek kampányát! Csatlakozz a Dobrev-stábhoz, légy a közvetlen kollégám! Be fogjuk bizonyítani, hogy az emberek ereje nagyobb a kormányzati agymosás erejénél is. Be fogjuk bizonyítani, hogy ha elegen vagyunk, akkor nem csak felvehetjük a versenyt a Fidesz kampányával, hanem le is győzhetjük őket. Ők pénzzel és hazug propagandával akarnak nyerni, én Veled és az igazsággal! Az Európai Egyesült Államok terve; az európai minimálbér, az európai minimálnyugdíj és az európai családi pótlék rólunk, emberekről szól. Legyen hát ez az emberek kampánya a hatalom kampányával szemben! Mindenkire szükség van ahhoz, hogy felvehessük a versenyt a fideszes médiatúlsúllyal!

Ehhez Rád is szükségem van! Ha harcolni akarsz a hazádért, az európai Magyarországért, itt az alkalom! Légy az online kampánycsapatom tagja és tedd kampányfelületté a Facebook-profilodat és oldaladat. Oszd meg az összes kampányüzenetem, hogy eljussunk azokhoz is, akiket ma elvakít a kormányzati propaganda. Kattints a gombra, és Facebook Messengeren elmondom, hogy mit szeretnék kérni Tőled!

Ha benne vagy, kattints a gombra:

CSATLAKOZOM A DOBREV-STÁBHOZ!

Nekem nincs TV-m, nincs rádióm, nincs napilapom vagy plakátcégem. Nekem csak Te vagy! Számítok Rád!

 

Barátsággal,

Dobrev Klára

 

 

Demokratikus Koalíció 

Dobrev Klára 

 

 

 

 

cikkfeltöltő: 
GB