Ceglédi: ha ilyen lesz az ellenzéki kampány, akkor lesz miről beszélni

A politikai elemzőnek Molnár Zsolt videója tetszett meg.

https://hirklikk.hu/kozelet/cegledi-ha-ilyen-lesz-az-ellenzeki-kampany-a...

Az MSZP már egy éve küzd azért, hogy minél több szabadstrand működjön a Balatonnál és a természetes vizeknél, illetve felemeli a szavát, amikor meglévő szabadstrandokat zárnak be. Most az MSZP az álláspontjáról egy húsz perces videót tett közzé, amelyben Molnár Zsolt szocialista pártigazgató, illetve Kunhalmi Ágnes a főszereplő. 

Ceglédi Zoltán politikai elemzőt is írásra sarkallta a videó. „Nocsak. Ezen őszintén meglepődtem. Adekvát téma, jól kitalált koncepció, költöttek is rá, meg úgy egyben van az egész dolog. Igényelt volna még egy profi narrátort, és meghúzni az „itt állunk belemondani a kamerába az összefogást" – jeleneteket a felére, plusz jobban terjedne, ha helyszínenként darabolva is felraknák az egyes állomások videóit, de a lényeg: ha ilyen lesz az ellenzéki kampány, akkor lesz miről beszélni. A meglepetésemet meg az okozta, hogy én ilyen Balaton-kampányra nem a szocialista párttól számítottam.” – írta Ceglédi.

Külön megemlíti Gőgös Zoltán szereplését, aki szerinte az egyik legtisztességesebb, legszerethetőbb szocialista politikus volt

Ceglédinek olyan illúziója nincs, hogy a Balaton-tematika a jövő tavaszi kampányban is releváns lehet, „de hogy most, nyáron, pont ezzel kell jönni, az biztos”. Szerinte más párt is csinálhatna ilyet “(és nem petíciót, lécci, lécci – az ide se kéne, tavaly még legalább népszavazást próbáltak, most is lehetne ez a hatodik kérdés a Fudan helyett/mellett)”.

videó a cikkben!

 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.
A miniszterelnök-jelölt csütörtökön a Nyugati téren arról beszélt, mióta Hódmezővásárhelyen polgármester lett, azóta egyik csoda követi a másikat, most pedig arra is lehetőség nyílt, hogy vezetésével Magyarország maga mögött hagyhassa az elmúlt évek „átkát” és megosztottságát.
2021.október 15.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
Két eltérő stratégia feszül egymásnak az előválasztás második fordulójában. Dobrev Klára a Karácsony-árvákra tette a tétjeit, Márki-Zay Péter a szavazókat próbálja újraosztani.
2021.október 12.
A milliárdos vállalkozó, Bige László azt mondta a Klubrádiónak, nincs más választása. Kész bármilyen segítséget megadni az ellenzéknek, legyen akárki is majd a jelöltjük a jövő évi választáson. Ilyen szintű top milliárdos eddig nem állt ki ennyire nyíltan az ellenzék mellett.
2021.október 11.
Elérhetővé váltak a szavazópontok az előválasztás honlapján.
2021.október 10.