Borkai..döntött a MOB!

Pár perce derült ki, hogy visszahívta a Magyar Olimpiai Bizottságból Borkai Zsoltot a Magyar Torna Szövetség, Borkai nem lesz tovább a MOB tagja! Ez egy nagyon fontos és pozitív fejlemény az ügyben, azonban itt még koránt sincs vége. A polgármester környezetében egyre jobban kirajzolódik egy cégháló, egy gátlástalan ügyvédi kör, ami behálózza egész Győr-Moson-Sopron megyét és szivattyúzza saját zsebébe folyamatosan a közpénzt. Nemcsak győri, hanem minden magyar adófizető pénzét! Borkai maradásával ez folytatódna a következő 5 évben, azonban ezt nem fogjuk hagyni.

Az utóbbi 2 napban kicsit alábbhagyott az aláírok száma a kezdeti lendülethez képest. Nagyon-nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljusson a hír, biztosan rengetegen még nem találkoztak vele a közösségi médiában. Hétvégére jó lenne legalább 10 ezer aláíróig eljutnunk és ebben most te tudsz segíteni. Ha nem használsz Facebook-ot, akkor pedig ezt az e-mailt továbbküldve is tudsz segíteni. Ezt az ügyet csak közösen tudjuk megnyerni, máshogy nem fog menni.

Üdvözlettel,

az aHang csapata

U.i: Ha a fenti gomb nem jelenik meg valamiért a böngésződben, akkor erre a linkre kattintva éred el a posztot: https://www.facebook.com/szabadahang/posts/441348773181050

cikkfeltöltő: 
GB