Az Előválasztás története

„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”

Úgy tűnhet, hogy e rövid és örömteli szövegrészlet az elmúlt hónapok hozománya, pedig még a 2019-es főpolgármesteri előválasztásra visszagondolva írtuk, melyet követően már éreztük, hogy egy sokkal nagyobb vállalkozás vár ránk 2021-ben.

Ennek előkészületeiről és történetéről szól az Előválasztási Különszámunk!

 

Elolvasom máris!

 

Politikai mezők – Szervezőmunka és logisztika – Technológia és fejlesztések – Reklám és média – Pénzügyek

Ezeken a fejezeteken keresztül igyekszünk bemutatni az előválasztás megszervezésének hátterét, nehézségeit, csakúgy, mint az újításokat, az összefogás erejét és a sikereket is.

Összegzésünk azt is illusztrálja, hogy a 2021-es előválasztás valójában egy hosszabb távú munka része, fontos mérföldköve a demokráciáért, a szabad és tiszta választásokért és általában a beleszólásunkért folytatott küzdelmünknek. 

Ennek a folyamatnak az aHang követőjeként mindannyian részesei lehettek, ha velünk tartotok a következő időszakban is, amely számunkra a lehető legtöbb választó megszólításáról, valamint a választások tisztaságának biztosításáról fog szólni. Ha szeretnéd önkéntesként is segíteni a folyamatot, kérünk töltsd ki a kérdőívünket a különszám végén!

 

Lássuk a különszámot!

 

Bízunk benne, hogy örömmel forgatjátok és terjesztitek Előválasztási Különszámunkat!

Köszönettel:
Az aHang teljes csapata

Ui.: Ahogy mindig, most is gyűjtjük a támogatásokat, hogy ezt a munkát minél nagyobb hatással, és minél több emberrel tudjuk elvégezni. Támogass bennünket, hogy ismét nagyot szóljon aHangunk!
 

 

 

Ha bármi kérdésed van, válaszolj közvetlenül erre az email-re, vagy írj a mienk@ahang.hu email címre.

Kövess minket a Facebookon, hogy a naprakész információk hozzád is eljuthassanak:

A levél küldője:
Magyarhang Nonprofit Kft.

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Márki-Zay Péter, a hatpárti ellenzéki miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, és ő tudja, kik azok.
2021.december 23.
Új kutatócéggel dolgozunk” – mondta a Magyar Hangnak Márki-Zay Péter, annak apropóján, hogy december 15-én egy igencsak kellemetlen tartalmú közvélemény-kutatás szivárgott ki a sajtó felé az ellenzéki összefogás népszerűségéről.
2021.december 22.
Bejegyzés alatt áll Gattyán György pártja, a hivatalos bírósági nyilvántartásban már szerepel a Megoldás Mozgalom. A milliárdos pénteken az Egyenes beszédben jelentette be, hogy aktivizálják a párt tevékenységét. Az ellenzéki összefogás tagjai egységesen úgy vélik: Gattyán György indulása csak a Fidesznek jó. Az ATV Híradó riportja.
2021.december 20.
Budapesten, valamint a 23 megyei jogú város közterein, de az összefogásban részt vevő pártok irodáiban is le lehet adni a szignókat.
2021.december 15.
Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje utcafórumot tartott Székesfehérváron, ahol többek között kijelentette, rendkívül gátlástalan ellenféllel állnak szemben.
2021.december 12.
„Valami megmozdult. Valami, ami túlmutatott a centrális erőtéren és az egymást taposó pártokon, a médiapolitizáláson, a szekértáborokon és a megosztottságon. Szimbólumok jelentek meg, ötletek, tervek és programok kerültek bemutatásra, értelmes politikai viták zajlottak, önkéntesek és aktivisták ezrei dolgoztak az utcákon, pozitív üzeneteket, politikai gesztusokat, elismerést és együttműködést láthattunk, ami vonzotta a választókat is.”
2021.december 9.
Noha az előválasztás alatt komoly összetűzéseik voltak, a volt kormányfő most megvédte a főpolgármestert.
2021.december 2.
Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.