Az ÖNGYÓGYÍTÓ, valamint A LÁTHATÓ VILÁG, ÉS…

Milyen világban élünk? Lehet, hogy az a „megbízható ember”, aki a vezér parancsa szerint percenként képes véleményét változtatni? Valaminek vége (a nyugat alkonya?), és valami új kezdődik? De mi?

M E G H Í V Ó

 

SOMA MAMAGÉSA ÉS VEKERDY TAMÁS

Az ÖNGYÓGYÍTÓ, valamint A LÁTHATÓ VILÁG, ÉS…

című hangoskönyveinek bemutatójára

 

2016. április 22., péntek 16.30 óra

 

Millenáris, Osztovits Levente-terem

 

Moderátor:

LÁSZLÓ ÁGNES

 

Két karizmatikus egyéniség. Két korosztály. Két izgalmas életpálya.

 

VEKERDY TAMÁS:

Milyen világban élünk? Lehet, hogy az a „megbízható ember”, aki a vezér parancsa szerint percenként képes véleményét változtatni? Valaminek vége (a nyugat alkonya?), és valami új kezdődik? De mi? Világunk tágabb lenne, mint a „látható világ”? Újra halljuk a „megvadult kispolgár"” hülye szólamait – s újra joggal kiálthatunk fel: Európa vigyázz! Mi történik a világban - és mi történik a lélekben? Hogyan csapjuk be magunkat? Mit jósol Nostradamus? Hogyan kell(ene) élnünk a Kárpát-medencében, melynek népessége oly sok színből, kazárból, avarból, kunból, besenyőből, törökből, oláhból, tótból, rácból, németből, cigányból, zsidóból és örményből keveredett ki? Liberális volt-e Szókratész és Jézus? Mit hozott a világnak Európa? Tényleg „a legfőbb jó a személyiség”? (Goethe)

 

SOMA MAMAGÉSA:
Az emberiség elérkezett a materiális szemlélet, az anyagba süppedtség legaljára. Elérkezett egy korszak vége, és ezzel együtt egy új korszak kezdete. Új fizika (kvantumfizika), új medicina, új biológia, és a férfi-nő viszonyában új egyensúly teremtődik éppen. Beköszöntött a spirituális felébredés időszaka, és ezzel együtt a szellemi megújhodás ideje, el kell engednünk a sok-sok régi ideológiát, hitrendszert. Meg kell látnunk, egyedül a tudatosság vagyunk mi magunk.

 

A szerzők a bemutatót követően 17.30 órától dedikálják hangoskönyveiket

a Kossuth Kiadó B21-es standjánál.

 

Kérjük, jelezze vissza részvételét az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

 

 

László Ágnes

kommunikációs vezető

www.kossuth.hu

cikkfeltöltő: 
GB