Aki pénzért eladja Magyarország biztonságát ...

Az az Orbán Viktor beszél az etnikai sokszínűség kirekesztéséről, aki a moszkvai vízumgyárral, ukránoknak adott magyar állampolgársággal és a letelepedési kötvényeket áruló fideszes offshore cégekkel több tízezer külföldit – köztük több bűnözőt – szabadított rá Magyarországra és az Európai Unióra, és ezzel százmilliárdos hasznot söpört be. Orbán Viktor számolgatja az eldugott milliárdjait és közben pofátlanul hazudik!

Orbán ne süketeljen kirekesztésről, amikor pénzért adja el hazánk biztonságát, pénzért árulja az Európai Uniós jogokat!

Orbán Viktor és kormánya inkább azzal a hiányzó 140 milliárd forinttal számoljon el, amely hiányzik a letelepedési kötvények bevételéből!

Orbán Viktor és kormánya arra adjon választ, hogy ki az az 1671 külföldi személy, aki úgy kaphatott letelepedési engedélyt a Fidesz-kormánytól, hogy valójában nem vásárolt állampapírt! Kiket szabadított rá minden kontroll nélkül a magyar emberekre a saját zsebre mutyizó Fidesz-kormány?!

Az MSZP számára a magyar emberek biztonsága a legfontosabb. Ezért adtunk be már tavaly törvényjavaslatot arról, hogy a letelepedési kötvényeket forgalmazó cégeket az adóhatóság közreműködésével azonnal és nyilvánosan el kell számoltatni, a pofátlanul magas haszonra pedig 75 százalékos különadót kell kivetni!

MSZP Országos Központ - OS

Választás

Csak egy jós tudná megmondani, milyen hatással lesz a jövő évi országgyűlési választásokra a koronavírus-járvány miatt 2022. június elsejéig meghosszabbított veszélyhelyzet. Erről is beszélt a Hírklikknek Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint igaz a kormány érvelése, hogy nincs akadálya a választásnak, de ez akár egyetlen éjszaka alatt is változhat, ha a Fidesz úgy akarja. Erre minden jogalkotási lehetőségük megmaradt, akár az Alaptörvényt is módosíthatják az ügyben – tette hozzá. Úgy fogalmazott, pillanatnyilag beláthatatlan, mit fognak tenni.
2021.november 28.
Alapvető kérdés, hogy továbbra is egy egyre zártabb, vagy pedig egy nyitott társadalomban fogunk élni, a társadalmi fejlődés mintája nyugati, vagy keleti lesz, s a mindent központosító rendszert erősítjük-e meg, vagy visszaadjuk az intézmények autonómiáját.
2021.november 21.
Márki-Zay Péter azt mondta az ATV-nek, hogy:
2021.november 17.
Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.
2021.november 11.
Megnyílt az út az előtt, hogy a kormány úgynevezett "gyermekvédelmi" népszavazási kérdéseiről a jövő tavaszi országgyűlési választásokkal egy napon dönthessenek a választók.
2021.november 10.
Az előválasztás megítélésének döntő, történelmi szempontja az lesz, hogy végül sikerül-e a segítségével a Fidesz rendszerét lebontani. Ez még előttünk áll, vannak rá biztató jelek, de sokakban kétségek is.
2021.november 7.
Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.