Összefogást sürget a Nemzeti Szakszervezet

Bajzik Tamás az NSZ-Nemzeti Szakszervezet elnöke,a mai napon összefogásra szólította fel a BKV Zrt. szakszervezeteit a vállalat dolgozóinak érdekében.

Nyílt levelében elnök úr kifejtette az érdekvédelmi vezetőknek az alábbi gondolatokat,nem palástolva rosszallását:"Lassan ellehetetlenítik munkánkat,és az érdekvédelemből sajnos vannak,akik üzletet kovácsolnak,megfeledkezvén arról a kötelességükről,amit akkor vállaltak,amikor a tagság megszavazta őket és ezzel megelőlegezte nekik a bizalmat."

A kérdés már igazából csak az,hogyan is fognak elszámolni az érdekvédelmi vezetők az így is rohamosan zsugorodó tagságuknak,akik végleg kiábrándúltak az általuk képviselt érdekvédelmi formából,ha pont a dolgozók érdekében nem jelennek meg az asztalhoz hívó elnöki szó kapcsán?

Elnök úr elég tisztán foglamazott a továbbiakban is,amikor felhívta a vezetők figyelmét,kik miatt,és miért is kell valójában tárgyalni:"Elérkezett a pillanat, amikor le kell ülnünk egy asztalhoz,annak érdekében,hogy értéket képviselve viszonozzuk a belénk vetett hitet és bizalmat.Azoknak,azokért az emberekért,akik nem kapnak elismerést és megbecsülést,akiket nem embereknek tekintenek,csak darabszámoknak."

A levél teljes változatában megtekinthető a www.nesze.org honlapon változatlan formában,valamint a közösségi médiában,ahogy azt a közlekedési vállalat összes érdekvédelmi vezetője is megkapta azt elektronikusan.

Nemzeti Szakszervezet - OS

Választás

Árnyékkormány létrehozását fontolgatja Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, az előválasztás győztese.
2021.október 21.
Furcsa, hogy az M1 többször forgatott az ellenzéki politikusról a napokban, híradójukat mégis régebbi fotókkal, Facebook-képekkel illusztrálták.
2021.október 19.
A miniszterelnök-jelölt csütörtökön a Nyugati téren arról beszélt, mióta Hódmezővásárhelyen polgármester lett, azóta egyik csoda követi a másikat, most pedig arra is lehetőség nyílt, hogy vezetésével Magyarország maga mögött hagyhassa az elmúlt évek „átkát” és megosztottságát.
2021.október 15.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
A második forduló első három napján 260 ezren mentek el választani Dobrev Klára és Marki-Zay Péter között, a negyedük nem szavazott az első körben. Szerda este az RTL Klubon vitázik a két ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt.
2021.október 13.
Két eltérő stratégia feszül egymásnak az előválasztás második fordulójában. Dobrev Klára a Karácsony-árvákra tette a tétjeit, Márki-Zay Péter a szavazókat próbálja újraosztani.
2021.október 12.
A milliárdos vállalkozó, Bige László azt mondta a Klubrádiónak, nincs más választása. Kész bármilyen segítséget megadni az ellenzéknek, legyen akárki is majd a jelöltjük a jövő évi választáson. Ilyen szintű top milliárdos eddig nem állt ki ennyire nyíltan az ellenzék mellett.
2021.október 11.
Elérhetővé váltak a szavazópontok az előválasztás honlapján.
2021.október 10.