Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 2 óra 11 perc

Az ember nem hisz a szemének

3 óra 48 perc

Autópálya felhajtón akkurátusan és nem véletlenül balra indult a forgalommal szembe egy autós, ráadásul utánfutóval.

Kategóriák: Klubrádió

Koronavírus: elmaradnak az Operaház előadásai

2020, szeptember 17 - 20:45

A koronavírus terjedése miatt a Magyar Állami Operaház szeptember 17-től előreláthatóan október 1-ig minden próbát felfüggeszt, így a meghirdetett előadások döntő többsége október 17-ig elmarad. A vírus immár az énekes szólistákat is elérte.

Kategóriák: Klubrádió

Bemutatták az ellenzék által összegyűjtött 260 ezer konzultációs kérdőívet

2020, szeptember 17 - 20:03

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselő a budai várban bemutatta azt a 260 ezer konzultációs kérdőívet, amit az ellenzéki pártok az ő kezdeményezésükre a civil szervezetekkel közösen gyűjtöttek össze.

Kategóriák: Klubrádió

El akarják zárni a gázt az Oltalomnál, Iványi: nincs B-tervünk, megyünk előre

2020, szeptember 17 - 17:27

Megjelentek a gázművek emberei az Oltalom Karitatív Egyesületnél a Dankó utcában, hogy elzárják a gázcsapokat, elvigyék a gázórákat – mondta Iványi Gábor lelkész. Hozzátette, nem lehet erre készülni, nincs B-tervük, mennek előre.

Kategóriák: Klubrádió

Egyeske, elgurult a gyógyszere! – Hardy Mihály jegyzete

2020, szeptember 17 - 16:58

„…Mindenki megnyugodhat, aki elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani!”– mondja a miniszterelnök. Bárcsak igaz lenne! Nem kellett hozzá huszonnégy óra, és kiderült: kilenc honfitársunkra ez az ígéret sajnos már nem érvényes. Aki egy kicsit is gondolkozik, átlátja, hogy a „Nagy Megnyugtatás Hadművelet” mennyire balul sülhet el.

Kategóriák: Klubrádió

Milyen hatékony formái vannak a tiltakozásnak?

2020, szeptember 17 - 15:52

Az SZFE melletti nagy élőláncos demonstráció bebizonyította, hogy igenis van igény a kreatív ellenállásra, csak egy kis innovációra is szükség volt hozzá. De hogyan lehet hatékonyan tiltakozni? Erről bonyolítjuk ma este a dolgokat.

Kategóriák: Klubrádió

Körúti bringasáv: jó lehetett volna, de közbeszólt a politika

2020, szeptember 17 - 14:05
A nagykörúti kerékpársávok ügyében a szakma megtartotta volna a nyári megoldást, de közbeszólt a politika a Magyar Kerékpárosklub elnökhelyettese szerint.
Kategóriák: Klubrádió

Nagykövet alsónadrágban – Várni kell az utódra

2020, szeptember 17 - 13:53

Hamarosan választás lesz az Amerikai Egyesült Államokban, lehet, hogy egy évig sem érkezik új nagykövet Budapestre, David Cornstein helyére.

Kategóriák: Klubrádió

Hogyan változhat az autósok kötelező biztosítása?

2020, szeptember 17 - 13:41
Mire számíthatnak az autósok, milyen biztosítási szabályok jöhetnek hamarosan? – erről is szó lesz a Nívóban ma délután 2-től. Meg arról, hivatalosan mi minősül új autónak.
Kategóriák: Klubrádió

„Minősíthetetlen csoport uralja az országot”

2020, szeptember 17 - 11:46

Háborús retorika helyett felelős kormányzást sürget a „Felelős Értelmiség” csoport, amely aggódva figyeli, hogy általánossá vált a félelem légköre Magyarországon.

Kategóriák: Klubrádió

Vasárnap Házi Szörp Fesztivál a Klubrádióban!

2020, szeptember 17 - 10:32

Rendhagyó formában, a stúdióból, de idén is megtartja őszi fesztiválját a Klubrádió! Ezúttal Házi Szörp Fesztivál lesz, hogy vigyázzunk egymásra.

Kategóriák: Klubrádió

Közép-Európában tombol most a vírus

2020, szeptember 17 - 07:24

Mi az oka annak, hogy a térséget eddig megkímélte a vírus, és miért erősödik most itt a járvány? A külföldi sajtóban politikai okokat is keresnek és találnak.

Kategóriák: Klubrádió

Nem haditerv kellene, hanem teszt

2020, szeptember 17 - 00:11

Egy friss nemzeti pandémiás tervre lenne szükség, amit nyilvánosságra is hoznak, és be is tartanak – mondja a volt tiszti főorvos.

Kategóriák: Klubrádió

Hadházy: Ha Bayer ötforintosokat küld, összesöpörjük és visszaadjuk

2020, szeptember 16 - 19:10

Bayer Zsolt a Kúria döntése szerint is megsértette Hadházy Ákos személyiségi jogait. A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa 300 ezer forint sérelemdíjat köteles fizetni Hadházynak, valamint bocsánatot kell kérnie tőle. A független képviselő azt mondta: ha Bayer, ahogy korábban ígérte, ötforintosokban dobálná be hozzá az összeget, szomszédaival összegyűjtik és ha a publicista jelentkezik érte, elviheti.  

Kategóriák: Klubrádió

Orbán bejelentette a tesztek hatósági árát, hamarabb zárnak a szórakozóhelyek

2020, szeptember 16 - 18:21

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán ismertette a kormány szerdai döntéseit. Egy koronavírus-teszt se lehet drágább, mint 19 500 forint, október 1-től az iskolákba belépés előtt kötelező lázmérés lesz a diákoknak és a tanároknak, a szórakozóhelyeknek pedig este 11-kor be kell zárniuk.

Kategóriák: Klubrádió

Tünetek, mérgezés után – Szénási Sándor jegyzete

2020, szeptember 16 - 16:57

Navalnij magához tért. Pech, gondolják Moszkvában. Hála istennek, gondolják Berlinben. A gázvezeték leállításának ügyét eltehetjük súlyosabb alkalmakra. Ez még nem a határ. Jó, egyfajta határ persze, de még eltolhatjuk egy kicsit. Amíg túl nem toljuk.

Kategóriák: Klubrádió

Két hangadó vendég a Világtalálkozóban: Lázár Kati és Katz Dávid

2020, szeptember 16 - 14:11
Önmagát komikus tragikának tartja a Világtalálkozó múlt szombati színművész vendége. Lázár Kati. Párjául az internet kellemetlenkedő riporterét, Katz Dávidot hívtuk.
Kategóriák: Klubrádió

Dobrev Klára: karnyújtásnyira az európai minimálbér

2020, szeptember 16 - 13:05

Ott élnek jól az emberek, ahol erős, jól működő szakszervezetek vannak - mondja a DK európai parlamenti képviselője. Az Orbán-kormány itt megszüntette a párbeszédet.

Kategóriák: Klubrádió

Maszk nélkül nem szabad utazni

2020, szeptember 16 - 12:34

Buszon, vonaton is maszkot kell viselniük az utasoknak, különben leszállítják őket. No de ki, és hogyan?

Kategóriák: Klubrádió

Oldalak