Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 1 óra 48 perc

Orbán német ismerőse a tudomány élén

2020, február 21 - 22:17

Feltehetően ezzel a pozícióval, s persze a vele járó pénzzel fizetik ki a korábbi EU-biztost, mert segített átnyomni az unión a paksi bővítést.

Kategóriák: Klubrádió

Tatabányán megbontotta a színház tetejét a nagy vihar

2020, február 21 - 19:15

Fák dőltek ki és épületek rongálódtak meg pénteken az ország több pontján a viharos szél miatt. A tűzoltóknak az esti órákig 120 helyszínre kellett kivonulniuk - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. 

Kategóriák: Klubrádió

Dorosz Dávid: Hazug Orbánék zöld fordulata, csak az EU-pénzekre cápáznak rá

2020, február 21 - 19:10
Dorosz Dávid szerint hazug a kormány zöld fordulata, amelynek egyetlen célja, hogy Orbán Viktorék „rácápázzanak” az EU-s klímavédelmi támogatásokra.
Kategóriák: Klubrádió

Dobrev Klára: Van esély az uniós minimálbérre

2020, február 21 - 18:58

A versenyképességet már nem lehet az olcsó, képzetlen, kiszolgáltatott munkaerőre építeni. A magyar gazdaságpolitika már rövid távon sem tartható fenn.

Kategóriák: Klubrádió

Újabb gyűlöletkonzultáció - gratulálunk, Viktor!

2020, február 21 - 18:01

A miniszterelnök idén ismét konzultációt hazudik majd saját híveinek, kijelöli az ellenséget, migránsok, ügyvédek, bírók, szegregáltan oktatott cigányok, az országról továbbra sem kíván beszélni. Neki, mármint Orbánnak könnyű, hiszen a megtévesztett választók kamu kérdésekre adott válaszaiból úgysem következik semmi, amit kormányzás címen számon is kérnek majd rajta, az újra és újra fellángoló gyűlöletből pedig a Fidesz profitál, élnünk és túlélnünk nekünk többieknek kell benne.

Kategóriák: Klubrádió

Mesterházy: Nem a DK-ban kell keresni a hibát

2020, február 21 - 17:51

Csalódottság, némi értetlenség is van a szocialisták között, miután két MSZP-s polgármester is átigazolt a Demokratikus Koalícióba.

Kategóriák: Klubrádió

"Az MSZP nem lábtörlő" - Tóth Bertalan örömlányokhoz hasonlította a DK-ba átlépő polgármestereiket

2020, február 21 - 17:44

A DK-ba belépő két szocialista fővárosi polgármester hátba szúrta a közösségét – jelentette ki Tóth Bertalan, az MSZP elnöke. Hozzátette, hogy Kiss László és Szaniszló Sándor a politikában senkik sem lennének az MSZP nélkül és szerinte etikátlan viselkedésük bizalomvesztéssel jár.

Kategóriák: Klubrádió

Orbán tíz éve, objektívebben

2020, február 21 - 15:58

A miniszterelnök számokkal is próbálta bizonyítani évértékelőjében, hogy miért tartja az elmúlt 100 legsikeresebb 10 évének azt az időszakot, amelyben ő állt az ország élén.

Kategóriák: Klubrádió

"Ady temetésén többen voltak, mint Zámbó Jimmyén"

2020, február 21 - 15:28

Irodalmi sztárok, Oscar-díjas film zenéje, civil aktivizmus, dokumentumfilmek, I. világháború - ezek a témák mind elférnek egy szombat délelőtt.

Kategóriák: Klubrádió

Isten létezik, és Petrunijának hívják?

2020, február 21 - 15:01

40 év után ismét Ferenczy Noémi kiállítás! Váradi Júlia kulturális ajánlóműsora ismét remek programokat ajánl a kultúra iránt éhezőknek. Tartsanak velünk este 8-tól!

Kategóriák: Klubrádió

M1-es szakértő: önvédelmi reflex volt a szélsőjobboldali mészárlás

2020, február 21 - 15:00

Az M1 szakértője, Földi László volt hírszerző tiszt önvédelmi reflexnek nevezte a németországi Hanauban elkövetett szélsőjobboldali tömeggyilkosságot, amelynek feltételezett tettese egy 43 éves férfi, aki saját anyját is megölte és magával is végzett.

Kategóriák: Klubrádió

Zavargások Ukrajnában

2020, február 21 - 14:21

Vuhanból hoztak haza embereket, nem tetszett a helyieknek.

Kategóriák: Klubrádió

Lakáshitel – Még mindig nem lép az MNB

2020, február 21 - 14:01

Csúcson vannak a bankközi kamatlábak, emelkednek a lakáshitelek törlesztőrészletei. A jegybank tehetne ellene, de nem tesz semmit.

Kategóriák: Klubrádió

Gyöngyöspata: „Orbán megbocsáthatatlan dolgokat mondott”

2020, február 21 - 13:37
Kaltenbach Jenő jogtudós, korábbi kisebbségi ombudsman szerint Gyöngyöspata ügyében a miniszterelnök megbocsáthatatlan nyilatkozatokat tett.
Kategóriák: Klubrádió

Ki védi meg a gyereket?

2020, február 21 - 12:19
A különélő szülők ezentúl a bíróságokhoz fordulhatnak a gyermekelhelyezési perben megítélt, de elmaradt kapcsolattartások miatt.
Kategóriák: Klubrádió

Lemondott Persányi Miklós a fővárosi Állatkert igazgatója

2020, február 21 - 11:37

Március elsejével távozik a Fővárosi Állat- és Növénykert éléről Persányi Miklós.

Kategóriák: Klubrádió

Újabb eszköz Orbán kezében az elnyomásra

2020, február 21 - 08:32
Nem áll le az orbáni autoriter rendszer magyarországi terjeszkedése. A rezsim vezetője szerint most az a feladat, hogy a politikai rendszert beágyazzák a kulturális érába. Ezt szolgálja az újonnan létrehozott Nemzeti Kulturális Tanácsot. Új korszak épült ezen a területen is – erről ír  bécsi Der Standard. Külföldi lapszemle a Klubrádióban.
Kategóriák: Klubrádió

Összegyűlt a pénz Hadházy bírságára

2020, február 20 - 21:32

A független országgyűlési képviselő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be, hogy az emberek között hirdetett gyűjtéséből összegyűlt a bírság.

Kategóriák: Klubrádió

Lecsúszott a Vár, vagy Győr jött föl

2020, február 20 - 21:29

Palkovics László miniszter a Halászbástya mellett kapott bérlakást, ami a papírok szerint annyit ér, mint egy győri lakótelepi panel, ahol korábban lakott.

Kategóriák: Klubrádió

„Az MSZP olyan lett, mint egy rossz hírű bank”

2020, február 20 - 20:30

Az MSZP két kerületi polgármestere otthagyja a pártot, átül a DK-ba. Mikecz Dániel, a Republikon Intézet elemzője szerint a szocialista párt most olyan dilemmával találja szembe magát, mint egy bank, amelyről elterjed, hogy fizetésképtelen, és a befektetők el is kezdik kivenni a pénzüket.

Kategóriák: Klubrádió

Oldalak