Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Vélemények, hírek
Frissítve: 1 perc 50 másodperc

Sofőr legyen a talpán, aki észreveszi a buherát

2018, július 17 - 18:14
Nem fogják tudni ellenőrizni az autóbuszsofőrök, hogy végeztek-e mások engedély nélküli átalakításokat az általuk vezetett járműveken, ezért újra kellene gondolni a veronai buszbaleset nyomán beterjesztett új törvényjavaslatot – véli a fuvarozói ipartestület.
Kategóriák: Klubrádió

Vb utáni francia vélemény a KDNP-s fociszakértésről

2018, július 17 - 15:21
Franciaországban is téma, hogy mennyire „fehér” a válogatottjuk, de ma a meghatározó vélemény az, hogy a bevándorló hátterű játékosokkal csak gazdagodott a csapat – mondta a Klubrádióban Joel Le Pavous francia újságíró. Hollik István kereszténydemokrata politikus a vb-döntő előtt azt írta, a mérkőzésnek Európa jövője szempontjából is fontos üzenete lehet, mert egy bevándorlóország játszik egy keresztény állam csapatával.
Kategóriák: Klubrádió

Külföldi krónika a magyar demokrácia lebontásáról – a főszerepben Orbán Viktor

2018, július 17 - 12:26
Három írásban mutatja be az izraeli Haaretz című lap, hogy miként alakítja át Orbán Viktor kormányfő a magyarországi demokráciát egy másik, neki jobban tetsző rendszerré. A cikksorozat apropója, hogy a magyar politikus – mint az újság fogalmaz – hamarosan lelki társához, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökhöz látogat. A külföldi sajtó fő témája kedden természetesen nem a magyar kormányfő politikája volt, hanem az előző napi Trump-Putyin találkozó. Az amerikai elnök úgy tűnik, nagyon leszerepelt a hazájában, a demokrata és republikánus politikusok, valamint a lapok sem spórolnak a negatív jelzőkkel.
Kategóriák: Klubrádió

Legalább egy év haladékot szeretne az MTA

2018, július 16 - 18:36
Ha megmaradna az eddigi kutatástámogatási rendszer, akkor juthatna rá idő, hogy az ebben bejelentett változtatásokat alaposan megbeszélje az Akadémia és a kormányzat – mondta a Klubrádióban a Török Ádám, a testület főtitkára. Az MTA munkatársa szerint legkevesebb egy évig még meg kellene őrizni a mostani szisztémát. Orosz példa jutott eszébe az itthoni vitáról.
Kategóriák: Klubrádió

A játékosaink tudásáért kellene aggódnunk, nem más focisták identitásáért

2018, július 16 - 14:19
Most már pénz is van elég, egyedül a tudás hiányzik a magyar labdarúgásból – mondta Pető Péter korábban futballbíróként is dolgozó újságíró a Reggeli Gyorsban. Arról is beszélt, szerinte a FIFA a világ egyik legkorruptabb szervezete, a labdarúgásnak pedig minden rezdülése a pénzről szól, így a fejlődését is az üzlet határozza meg.
Kategóriák: Klubrádió

Tolvaj magyarokat kaptak el Auschwitzban

2018, július 16 - 11:51
Az egykori lengyelországi koncentrációs tábor helyén kialakított múzeumban lopáson ért magyar turistákról, Orbán Putyinhoz intézett megható mondatairól és a fasiszta idők visszatérésének veszélyeiről is írnak a külföldi újságok. Nemzetközi lapszemle a Klubrádióban.
Kategóriák: Klubrádió

Vb-2018 - Franciaország a világbajnok

2018, július 15 - 19:12
Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot.
Kategóriák: Klubrádió

Ma eldől ki nyeri a Foci vb-t, a győztes 38 millió dollárt kap

2018, július 15 - 13:58
Ma eldől ki nyeri az oroszországi Foci vb-t. A horvátok és a franciák is készülnek már a döntőre. A mérkőzés 17 órakor kezdődik.A győztes az aranyérem mellé 38 millió dollárt , vagyis 10,6 milliárd forintot kap. A döntő vesztese 28 millióval vigasztalódhat.
Kategóriák: Klubrádió

Megvolt az Orbán-Putyin találkozó

2018, július 15 - 13:49
A futball világbajnokság megrendezéséről, energetikai beruházásokról és a gazdasági együttműködésről tárgyalt egymással Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin ma Oroszországban – közölte Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtótitkár.
Kategóriák: Klubrádió

A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

2018, július 15 - 13:38
A Németországból kitoloncolandó mintegy 23 900 ember közül csak 11 100 ember esetében sikerült végrehajtani az erről szóló döntést, nagyjából 12 800 esetben meghiúsult a kiutasítás, közülük 11 500 embert nem találnak a hatóságok - jelentette a Welt am Sonntag című konzervatív német lap.
Kategóriák: Klubrádió

Hatalmas a torlódás Röszkénél

2018, július 15 - 12:24
Többórás torlódás alakult ki a röszkei határátkelők kilépő oldalán, ezért az M5-ös autópályáról szakaszosan Tompa felé terelik a forgalmat - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Kategóriák: Klubrádió

450 migránst szedett össze olasz parti őrség

2018, július 15 - 12:21
Keresi a befogadó országokat az olasz kormány a legújabb migránsszállító hajó utasainak, de kikötni nem engedik őket.
Kategóriák: Klubrádió

Ártatan tinédzserek haltak meg az izraeli bosszú miatt

2018, július 15 - 12:19
Az elmúlt évek legnagyobb légitámadását hajtotta végre szombaton Izrael a Gázai övezet ellen. Benjamin Netanjahu szerint azt bosszulták meg, hogy a palesztin Hamász néhány nap alatt 90 rakétát lőtt ki Izraelre, aminek 3 sérültje volt.
Kategóriák: Klubrádió

Navracsics reméli, hogy a CEU a Magyarországon tud maradni

2018, július 15 - 09:18
Navracsics Tibor bízik abban, hogy a CEU Magyarországon marad.
Kategóriák: Klubrádió

Trump újra indulna az elnökségért

2018, július 15 - 09:16
Az amerikai elnök egy interjúban elárulta, újra akar indulni az elnökválasztáson 2020-ban, és szerinte nincs senki, aki le tudná őt győzni.
Kategóriák: Klubrádió

Már több mint egymillió online számlát lát a NAV

2018, július 15 - 09:15
Már több mint egymillió számla adatait látja az adóhivatal. Ezt Varga Mihály mondta az MTI-nek, hozzátéve, hogy a július 1-jén indult online szisztéma nemcsak a költségvetés bevételének növelésében, hanem a bürokráciacsökkentésben is jelentős előrelépést jelent.
Kategóriák: Klubrádió

Több mint 200 áltdozata van a Japán itéletidőnek

2018, július 15 - 09:12
Kétszáztizenhatra nőtt Japánban a heves esőzések, áradások és földcsuszamlások áldozatainak száma – közölte a rendőrség.
Kategóriák: Klubrádió

Majdnem háborús helyzet alakult ki a Gázai övezetnél

2018, július 14 - 18:45
Háborúshoz közeli helyzet alakult ki szombaton Izrael és a Gázai övezet határvidékén, az övezetet uraló radikális iszlamista Hamász éjjel óta több mint száz rakétát lőtt ki Izraelre, amire az izraeli hadsereg a 2014-es Erős szikla fedőnevű hadművelet óta a legerősebb légicsapásokkal felelt – jelentette a Tízes csatorna izraeli kereskedelmi tévé az MTI híre szerint.
Kategóriák: Klubrádió

Vb-2018 - Belgiumé a bronzérem

2018, július 14 - 18:41
A belga válogatott szerezte meg a harmadik helyet az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon azzal, hogy szombaton 2-0-ra legyőzte az angol csapatot a szentpétervári bronzmérkőzésen.
Kategóriák: Klubrádió

Szinte megállt az élet Horvátországban, mindenki a foci vb döntőjére készül

2018, július 14 - 15:18
Horvátország teljes erővel készül a holnapi foci vb döntőjére, 17 órától a horvát csapat a francia válogatottal mérkőzik meg.A 4,5 milliós országban akkora az érdeklődés, hogy későbbre halasztják a miséket, előadásokat, bezárnak a múzeumok és több élelmiszer-kereskedelmi lánc is jelezte, hogy rövidített munkaidőben tart nyitva – írták a horvát lapok.
Kategóriák: Klubrádió

Oldalak