Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 2 óra 45 perc

Merkel most nem bírálhatta Orbánt

2019, augusztus 21 - 20:15

Egy szimbolikus pillanatban európai politikus nem az ellentétekkel foglalkozik. Arra ott van az év többi 364 napja. Azon meg nincs mit csodálkozni, hogy Orbán most is "győzött".

Kategóriák: Klubrádió

Rendőrvicc helyett - Lampé Ágnes jegyzete

2019, augusztus 21 - 17:47

Az őrt nem érdekelte, kit hívtak meg a jeles diplomáciai eseményre. Ott és akkor ő a főnök, ő dönt, és ha úgy látja, a burgenlandi kormányzó nem mehet be, akkor nem mehet be. Ha ő egyszer a kiemelten fontos diplomáciai eseményen felelős őr, akkor a feladatát akkor is ellátja, ha épp az ellenkezője lenne a dolga.

Kategóriák: Klubrádió

Egy nukleáris balesetet nem szabad elhallgatni

2019, augusztus 21 - 13:22

Oroszországban még mindig élnek a régi reflexek. A nukleáris rakéta felrobbanását megpróbálták elhallgatni, letagadni. Mérőállomások „romlottak el”.

Kategóriák: Klubrádió

Bábok a médiabirodalom élén

2019, augusztus 21 - 11:50

Nem elégedett a KESMA működésével Orbán Viktor. A hírek szerint nem sikerült csökkenteni a propagandagépezet működési költségeit.

Kategóriák: Klubrádió

Negyven fok a villamospótlón

2019, augusztus 21 - 10:13

Évről évre fel kell újítani a nagykörúti villamospályát. Vajon miért, nem lehetne egyszer rendesen megépíteni?

Kategóriák: Klubrádió

Orbán behúzta a vasfüggönyt

2019, augusztus 21 - 07:35

Magyarország most boldog, hogy Németország kapusa lehet - írja a Bloomberg hírügynökség, megjegyezve, hogy a 2015-ös menekültválság idején is tranzitország voltunk csupán. 

Kategóriák: Klubrádió

Foghúzás? – Egy gombóc fagyi

2019, augusztus 20 - 12:57

Szabadságra mennek a fogorvosok szeptemberben. Így tudnak tiltakozni az ellen, hogy az állam nem fizeti ki az ellátás költségét.

Kategóriák: Klubrádió

Hűvös udvariasság, és pénz

2019, augusztus 20 - 08:45

A Páneurópai Piknik 30. évfordulóján Magyarországra látogatott a német kancellár. A kormánypárti média komoly bejelentést harangozott be. Nemzetközi sajtószemle.

Kategóriák: Klubrádió

Megtiszteltetés - Harminc éve bontották le a vasfüggönyt

2019, augusztus 19 - 12:24

Európa alapját a független nemzetek adják, ezért Európa egysége soha sincs kész, azt újra és újra meg kell alkotni - mondta Orbán Viktor a vasfüggöny lebontásának évfordulóján.

Kategóriák: Klubrádió

Erőszak, hazugság - Épül a rendszer

2019, augusztus 19 - 08:37

Drótvágástól a berlini fal leomlásáig. A világsajtót is foglalkoztatja a 30 évvel ezelőtti határnyitás. A német kancellár ma Magyarországra érkezik. Nemzetközi lapszemle.

Kategóriák: Klubrádió

Egy civil próbálja kinyomozni, mennyi pénzt visz el az NB I-es stadion

2019, augusztus 18 - 17:29
Megelégelte egy Haladás-szurkoló, hogy az adófizetői pénzből felépített szombathelyi stadion fenntartási költségeiről és az előzetes tanulmányokról semmit sem lehetett tudni, ezért maga kezdett utánajárni az adatoknak.
Kategóriák: Klubrádió

Egy milliárdos szexuális ragadozó élete és halála

2019, augusztus 18 - 13:22
Jeffrey Epstein élete egy rejtély. Ahogy halálának körülményei is. Kiskorúak megrontásáért, szexuális erőszakért és emberkereskedelem miatt ítélték kétszer is.
Kategóriák: Klubrádió

A Duna mellől a skót csodahídig

2019, augusztus 18 - 12:22
Szegedről indulunk és több budapesti épület, valamint az olaszliszkai emlékkert érintésével egy mérnöki csodának számító skóciai hídig jutunk az Utcafrontban.
Kategóriák: Klubrádió

Nőkre cserélt férfi főhősök

2019, augusztus 18 - 10:36

A Hangosfilm – Szélesvásznú verzió szombati adásában több szempontból, és különböző példákon keresztül vizsgáltunk adaptációkat. Először is folytattuk a Paár Ádámmal a múlt héten elkezdett beszélgetést, amely a Jókai Mór regényeiből készült filmes feldolgozásokról szól; majd Baski Sándorral megvizsgáltuk azokat a filmeket, amelyekből valamilyen rejtélyes okból női verzió is készült; valamint egy olyan évfordulós filmről is szó volt, amelyet nem egyszer vittek vászonra.

Kategóriák: Klubrádió

Építőtáborok: munka vagy buli?

2019, augusztus 18 - 08:10

Újabb nyári témát választott Panxnotded Miklós, az Annóban ezúttal az építőtáborokról lesz szó. Önök hogy emlékeznek: munka vagy inkább buli volt?

Kategóriák: Klubrádió

Mikor Couchsurfingen szexuális ajánlatot kapsz

2019, augusztus 17 - 16:06
A sharing economyról (közösségi gazdaságról, ide tartozik az Airbnb és az Uber) beszélgettünk az Y-ban Baracsi Katalin internetjogásszal és Villányi Gergő pszichológussal.
Kategóriák: Klubrádió

Amikor a műsorvezető szexuális ajánlatokat kap

2019, augusztus 17 - 16:06
A sharing economyról (közösségi gazdaságról, ide tartozik az Airbnb és az Uber) beszélgettünk az Y-ban Baracsi Katalin internetjogásszal és Villányi Gergő pszichológussal.
Kategóriák: Klubrádió

Donáthék a tökéletes célpontok – Neuman Gábor jegyzete

2019, augusztus 17 - 14:49

Miről lehet beszélni uborkaszezonban? A legtöbben az időjárásról szoktak, de Neuman Gábor azért tesz egy kísérletet arra, hogy említsük a karcagi "differenciáltan intézkedő" rendőrkapitányt, a Donáth-ügyet a kormánymédiában, Thürmer Gyula indulását, az ORÖ-elnök vesztegetési botrányát, no meg Karácsony Gergelyt, aki állítólag mindent lerombol.

Kategóriák: Klubrádió

Így működik a NER-cégek közbeszerzési hálózata

2019, augusztus 17 - 14:00

Kormányközeli cégek, közbeszerzések, menekültek befogadása, a gyermekprostitúcióval vádolt Jeffrey Epstein halála és a NB I-es stadion is téma lesz a Hetes Stúdióban 15 órától.

Kategóriák: Klubrádió

Ismét magyar Oscar 2020-ban? Sikeres magyar filmesek a nagyvilágban

2019, augusztus 17 - 08:50

Hol vagyunk jelenleg a világ kulturális térképén? Miként indítható itthonról egy nemzetközileg is jegyzett karrier, s milyen buktatók övezhetik azt? Kik és milyen körülmények között segítik a tehetségeket? Az elmúlt két hétben a könnyű- és komolyzenei élet kiválóságai, e heti adásunkban pedig a filmvilág hazai képviselői szólaltak meg. A Café Péntek vendégei Mundruczó Kornél és Bánovits Ottó filmrendezők, Bordán Lili színésznő és Báron György filmkritikus, esztéta voltak.

Kategóriák: Klubrádió

Oldalak