Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 1 óra 6 perc

Orbánék belül támadnak, közben vonzóvá vált Magyarország

2 óra 50 perc
Kiállt az Index mellett az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová. David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete pedig arról beszélt, Magyarország, rendkívül vonzóvá vált egyszerre több nagyhatalom számára. Külföldi lapszemle.
Kategóriák: Klubrádió

Nem hagyták ott Baranyit – Cáfolja az MSZP-DK frakció a ferencvárosi ellenzék szakadását

2020, július 7 - 22:02
Cáfolta az MSZP-DK frakció a ferencvárosi ellenzék szakadását. Nem mondták fel a szövetséget Baranyi Krisztina polgármesterrel – mondta a képviselőcsoport vezetője.
Kategóriák: Klubrádió

"Jövőre lesz vakcina, egészségügyi terrorista, aki nem hajlandó beoltatni magát"

2020, július 7 - 18:47
Nem kérdés, újra lendületet vesz. Talán jobbak leszünk a védekezésben, de arra is fel kell készülni, sokan meghalnak még. Az amerikai FDA volt igazgatóhelyettese a Klubrádiónak.
Kategóriák: Klubrádió

Komolyan venni a Lánchíd körüli vitát? ... – Kárpáti Iván jegyzete

2020, július 7 - 17:49

Lázár János TSZ-elnök fejlesztéseinek támogatása, 65 milliárdos versenypálya a semmi közepén, ami soha nem fog megtérülni. És most komolyan kell foglalkoznunk a Lánchíd körüli – ezekhez képest – filléres vitával? Eljött az ideje a NER-től elbitangolt önkormányzatok kinyírásának. Kárpáti Iván jegyzete.

Kategóriák: Klubrádió

A civileknek is be kell szállni a szúnyogirtásba

2020, július 7 - 14:15
Elhanyagolja a kormányzat a szúnyoggyérítést, amely pedig az ő feladata lenne – mondja Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere.
Kategóriák: Klubrádió

Muszáj volt Fidesz-közeli céggel szerződni, mondja Niedermüller, de meg akar tőle szabadulni

2020, július 7 - 12:13
Fideszes hátszéllel helyzetbe hozott cégek uralják a parkolási piacot, de a cél, hogy Erzsébetvárosnak teljesen új parkolási rendszere legyen – mondja a polgármester.
Kategóriák: Klubrádió

Nem nyugszik bele a Kaleta ítéletbe a DK

2020, július 7 - 10:10

A DK a legfőbb ügyészhez fordul a pedofil képek ezreivel lebukó, de csak felfüggesztett börtönre ítélt volt perui magyar nagykövet ügyében.

Kategóriák: Klubrádió

Magyarországon is vizsgálódhat az Európai Ügyészség

2020, július 7 - 10:09

Magyarországon is vizsgálódhat az Európai Ügyészség, és a szervezettől szintén távolmaradó Svédországgal, Dániával és Írországgal, illetve ezen államok polgáraival is  egyes esetekben ugyanez lehet a helyzet- erről az Euronewws-nak nyilatkozotta a vádhatóság élére került. Laura Codruța Kövesi .

Kategóriák: Klubrádió

Baljós figyelmeztetés az Orbánnak a nagy pénzosztás előtt

2020, július 7 - 08:55
Oda, ahol nincs valódi jogállam, ne menjen európai uniós pénz a jövőben – erről beszélt Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke. Bár nem szeretné, ha le kellene állítani a kifizetéseket, de ha a dolgok valóban rosszul alakulnak egy tagállamban, akkor szerinte oda nem lehet kiadni az adófizetők pénzét. Külföldi lapszemle a Klubrádióban.
Kategóriák: Klubrádió

„Vállalhatatlan, és szamárság is, amit Freund mond”

2020, július 6 - 23:18
A stílus és a tudóstársakról alkotott vélemény az, amiben eltér egymástól az MTA elnökségéért indult Freund Tamás és Pléh Csaba – véli Orosz Ferenc, az ADF elnöke.
Kategóriák: Klubrádió

Hadházy: Hogy merészel Tiborcz ilyen szemtelenül nyilatkozni?

2020, július 6 - 23:06

„Nem szeretnék egy olyan cégben tulajdonos lenni, amely közpénzeket nyer” – mondta Tiborcz István, a miniszterelnök veje egy hétfői interjúban. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint az a nagy kérdés, „hogy merészel Tiborcz ilyen szemtelenül nyilatkozni” az Elios-ügy után. Szerinte azért, mert tudja, hogy az apósa kezében van a százmilliárdokkal kitömött propagandagépezet, amely emberek millióit képes megtéveszteni. Hadházy a nemzeti konzultációs ívek gyűjtéséről is beszélt, és elmondta, már körülbelül 40 ezernél tartanak.

Kategóriák: Klubrádió

Fát vághatnak a hátunkon?

2020, július 6 - 20:27

A Reggeli gyorsban két olyan beszélgetés is elhangzott, amiben fakivágásokról volt szó: az egyik Óbudán a Hajógyári-Szigeten, a másik a Városligetben.

Kategóriák: Klubrádió

Tarlós nem csodálkozna a Lánchíd állami kézbe vételén

2020, július 6 - 20:08

Tarlós István nem csodálkozna ha az államhoz kerülne a Lánchíd

Kategóriák: Klubrádió

Folytatódik a nagy bulinegyed-vita

2020, július 6 - 19:15
A pesti Zsidónegyedben vagy az elmúlt években kialakult bulinegyed ellenzői, vagy éltetői jönnek ki győztesen az önkormányzat szigorodó szabályozási akciójából.
Kategóriák: Klubrádió

Több mint százezer hektáron irtják a héten a szúnyogokat

2020, július 6 - 19:11

Ezúttal csaknem négyszázhatvan településen folytatódik a gyérítés - közölte az Országos Katasztrófavédelem helyettes szóvivője.

Kategóriák: Klubrádió

Izraelben megint akár vesztegzár is jöhet

2020, július 6 - 19:10

Drasztikus korlátozásokat vezetnek be azonnali hatállyal Izraelben a koronavírus-járvány megfékezésére.

Kategóriák: Klubrádió

Do you speak Quenya? Sprechen Sie Klingon?

2020, július 6 - 18:32

Szokatlan témával jelentkezik a Szószátyár a július 8-i adásában, ezúttal a fikciós nyelvekről lesz szó, elmerülünk Tolkien és a Star Trek univerzumában. 

Kategóriák: Klubrádió

A vallásos Kaleta Gábor - Dési János jegyzete

2020, július 6 - 18:02

Kaleta interjúiban korábban szóba hozta saját vallásosságát máskor is – most újraolvasva ilyen nyilatkozatát, az az érzésem, akkor azért szúrta be ezt egy teljesen nem odaillő szövegbe, mert talán úgy gondolta, jót tesz ez a karriernek, ha elterjed róla. Most meg enyhítő körülménynek remélte nyilván. Igazán jó véleménnyel van a rendszerről.

Kategóriák: Klubrádió

Mellár: Nincs elég tartalék a költségvetésben

2020, július 6 - 17:43
Ha jövőre át kell csoportosítani nagyobb összegeket, akkor az egészségügy, az oktatás és a szociális ellátás húzhatja a rövidebbet – véli Mellár Tamás közgazdász.
Kategóriák: Klubrádió

Oldalak